No visa pa bišķim!

No visa pa bišķim!

03. Oct 2010, 17:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 4 mēneši.

 

Pat nezinu ar ko,lai iesāk! Iet mums raibi!  


Vakar dūdai nosvinējam 4 mēnešu jubileju! Sapildījām pankūkas,uzēdam tortīti ,mierīgi un jauki pasēdējām pie vīra vecākiem! 

 

Vīram arī Vācījā daudz maz viss nokārtojies un uzsācis jau strādāt.. Pagāja laiciņš, kamēr visas atļaujas,apdrošināšanas,dzīvesvietas jautājumu nokārto! Tagad viņam tur duadz maz ok!

 

Šodien bijām pie ĢĀ esam krietni paaugušās- meitene tagad ir 64cm un 7400gr :) Brangs meitēns.. Un mums ir dota zaļā gaisma uz piebarošanu.. Tad nu ar rītdienu mēģināsim kartupelīti! 


Sakara ar actiņas pūžņošanu mums būs jābruac uz Rīgu un jāapmeklē Redzes centrs :(  Esmu pārbijusies nepajokam.. Lai gan dakterīte teica,ka tas ir vecākiem grūtāk nekā bērniņam :) Bet nu redzēsim.. Izrakstīja pilienus,ja gadījuma ar pilieniem viss uzlabosies,tad nevaidzēs braukt! Mums tāpat pēc 2nedēļām meitenei būs pote un apmeklēsim dakterīti! Tad nu turu īkšķus,lai viss nokārtojas! 


Pēdējā laika man viss jūk un brūk! Kaut kas ir noticis ar datoru, vairāk nelasa atmiņu kartes. Tagad jāmeklē būs vads rokā,bet es pat nezinu, kur tas atrodas,jo neesmu izmantojusi to jau sen! Šitā bez bildēm palikšu! 


Šodien arī no rīta uzliku sev vārīties olas brokastīm,meitene man nedaudz apslimusi-līdz ar to pastirpināti niķīga,tad nu izlēmu doties nedaudz ātrāk ārā no mājas... Aizgāju, izstaigājos vairāk kā stundu līdz ārsta vizītei bija palikušas nieka 30minūtes un iegāju Narvesenā pēc kafijas-tad acerējos,ka šodien taču neko neesmu ēdusi.. Un kā zibens pār galvu- Olas jau 2h uz plīts vārās!

 

Labi, ka vīra māsa dzīvo 3minūšu gājiena attalumā! Zvanīju viņai.. Par laimi viss kārtībā, uguns bija apdzisui,bet viss dzīvoklis ar gāzi piesmacis, pāris olas bija uzsprāgušas... Logs tik astāts vaļā,līdz pārrados mājās pēc ārsta..  Labi, ka viss labi beidzās!


Nesaprotu, kas bija uznācis.  Vai tiešām nogurums ņem virsroku? Vairs neatceros,kur ko esmu nolikusi.. Jau vairākārt esmu aizmirsusi veļasmašīnā drēbes.. Atcerejusies tik nakamajā dienā! Laikam būs jaaizet pie ārsta,lai nozīmē man kādus vitamīnus vai kas tur nepieciešams! Man sāk dikti klibot atmiņa! Pagaidām to norakastu uz to, ka neesmu normāli izgulējusies,bet nu...?

 

Pepy