Lepojamies..

Lepojamies..

20. May 2010, 12:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ričarda tētis un Kristīnes Grahoļskas vīrs.

{pic:1}

Droši varu teikt, ka mūsu tētis ir vislabākais :)

Pirms pieteicās mazais jau zināju, ka tieši šis cilvēks būs kolosāls tētuks un tā arī ir. Sākšu ar to, ka tad, kad piedzima mūsu mazais Ričardiņš, pirmajās minūtēs mums acīs bija asaras un to laimi, ko redzēju tēta acīs nevarēju izskaidrot! Tas bija kaut kas netverams un neatkārtojams. Asaras acīs, bučiņas, samīļošana. Es neticēju tam, ko redzu, bet tā nu tas bija.

 

3 dienas, ko gulējām slimnīcā, tētis bija gan mamma, gan tētis vienā - mainīja autiņbiksītes, ģērba, iemidzināja, jo man diemžēl bija ļoti grūti un izgulēties arī vajadzēja, lai pieniņš rastos. Tētis katru nakti cēlās ar mums, nesa man pabarot. Tad es likos atkal uz auss un tētis turpināja šūpot, runāties, mīļoties, dziedāt, kamēr mazais iemiga. Vīrs visu laiku sekoja, lai mazais būtu kārtīgi apsegts, lai būtu uz sāniem.

 

Pamanīju, ka tētis ik pēc mirkļa paver aci un paskatās, vai mazais labi guļ un ir silti. Arī ārsti vinam visu stāstīja, viņš visu piefiksēja un pārbraucot mājās dažreiz viņš pat man deva instruktāžas, kas un kā jādara. Tas bija ļoti jauki, jo redzēju, cik svarigi viņam ir mazais un es :)

 

Mājās tētis turpināja rūpēties par to, lai mums būtu labi. Naktīs cēlās, mainījā autiņus, katru vakaru vannoja ar dziesmiņām, runājās. Tētim vislabāk sanāk bēbi sasmīdināt, jo tās grimases ir neatkārtojamas. Šie viens otram stāsta visu ko un patiesībā var runāt par jebko, var lasīt arī avīzi. Galvenais, ka ar mazo runājas un stāsta, kas un kā :)

 


Vēl tētim labi sanāk sagatavot mazuli pastaigai. Viņš uzvelk cepurīti un jaciņu, pārējo tā, ka mazais nepamana, jo tētis visu laiku novērš viņa uzmanību ar runām, dziesmiņām, dažādām smieklīgām sejas izteiksmēm. Starp citu, mūsu mazajam ļoti patīk bučoties, tāpēc tētis vienmēr kārtīgi sabučo pirms gulētiešanas un no rīta, kad mazais mostas. Tētis mazajam spēlē ģitāru, lai gan mazais ir tikai 4 mēnešu vecs, viņš ļoti labi uztver muzikālas skaņas un tas viņam patīk.

 

Tētis vislabāk prot iemidzināt, kad mazais ir satraucies. Viņš to tā samīļo, piespiež sev cieši klāt un klusītēm bubina kādu dziesmiņu. Tas ir mūsu tētis un mēs lepojamies ar viņu!

Kristīne Grahoļska

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

12. Oct 2009, 09:06

Ričadiņam ir paveicies ar tēti 😀