Ar domu par mini-bikini.. Ligita sāk apmeklēt sporta klubu!

Ar domu par mini-bikini.. Ligita sāk apmeklēt sporta klubu!

30. Jan 2011, 16:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušonedēļ sāku apmeklēt sporta klubu. Beidzot! Ilgi briedu un tad nolēmu mest slinkumu pie malas. Pārliecinājos, vai izvēlētais klubs man patiks un jau pēc nodarbības iegādājos abonementu, lai nebūtu vairs nekādu atrunu. Pirmā nodarbība, kas bija veltīta vēderpreses stiprināšanai, bija īsts pārbaudījums, īpaši man – pēc ķeizara, bet viss ir kārtībā. Nevajag sevi pārāk izaicināt, visu lēnām un mierīgi un, cik var turēt. Tomēr taču pirmais treniņš pēc ilgāk grūtniecības un pēcdzemdību perioda. Lai arī nebija intensīvas kardio slodzes, tomēr biju aizelsusies tā, ka gribēju zvanīt vīram, lai iznes mani ārā :D Presīti jutu vēl turpmākajās dienās.

{smallpic:1}

Pašai man ir liels prieks, ka esmu saņēmusies un, šķiet, būšu atradusi arī māmiņu šeit no Māmiņu kluba, ar kuru kopā apmeklēt treniņus. Kopā ir jautrāk un motivāciju tas tikai palielina. Vakardienas nodarbībā trenējām pārējās t.s. sieviešu problēmzonas – kājas un dibenu. Smējāmies, ka laikam šodien pastaiga ar ratiņiem nespīd, jo pēc treniņa gājiens uz ģērbtuvēm bija gliemeža cienīgs. Cik patīkami bija ģērbtuvē piezemēties uz mīkstā krēsla! Turpat biju ar mieru arī palikt. Šodien tiešām dibens un sāni sāp tā it kā būtu aizmigusi tupus, bet staigāt ar mazo noteikti iešu un pēc iespējas ilgāk! Man vispār radusies ideja par skrituļslidām, ar kurām varētu laist pa Biķernieku trasi ar visiem bēbju ratiem. Dzirdēju, ka esot viena tāda māmiņa, kas regulāri pa ielām braukā/staigā ar mazuli ratiņos un skrituļslidām kājās. Tikai skrituļslidu man vēl nav!

 

Bet prieks, ka esmu iekustējusies un katrs nākamais treniņš jau būs par kapeiku vieglāks. Grūtniecība tomēr ir liels slodze un pēc tās jūtos kā iesūnojusi – ātri nogurstu un izturība līdzinās nullei, bet man prieks, ka starta līnija ir jau aiz muguras un tagad tikai uz priekšu. Mans mērķis – šovasar tomēr uzvilkt t.s. mini-bikini, bet līdz tam vēl jāpastrādā.

 

Vispār šobrīd nodarbojas ar lielu laika plānošanu, jo visu nākas pielāgot bērna ēšanas režīmam. Ja gadās kur iziet, iespēju robežās cenšos vienmēr būt klāt, kad pienāk Ralfiņa ēdienreizes laiks. Arī treniņus 2x nedēļā var saplānot. Piektdien ar Ralfiņu dosimies uz vingrošanu kopā ar mazuli. Lielas cerības neloloju, ka varēšu pilnvērtīgi vingrot, jo mazais prasa nemitīgu uzmanību, bet uz to esmu jau noskaņojusies un priecāšos, ja varēšu pavingrot kaut 20 minūtes :) Ralfiņam patīk iziešana sabiedrībā, par ko viņš ļoti skaidri visiem lika noprast iepriekšējā Māmiņu kluba seminārā par mazuļa masāžu. Spiedza un visādi citādi demonstrēja, ka ir atklājis savu balsi un viņam pašam tā tīri labi patīk! Un, kad apkārt ir tik daudz neredzēta un jauna, tad mamma var pagaidīt :D Ceru, ka tikpat omulīgs viņš būs arī vingrošanas nodarbībā!

Muuna Muuna 23. Apr 2010, 14:30

Skaties sadaļā nodarbību saraksts un tad spied uz 'Studija Express" - un tur ir ceturtdienās 😉
Spriežot pēc sevis, nu viegli arī nebija, bet nu, ja sporto ar atdevi, tad pēc tam ir jājūt 😀 Man patīk!

Muuna Muuna 22. Apr 2010, 22:11

man patīk Lower body un Super press nodarbības. Sestdienās ir Slim Express. Man patīk programma, ir ko izvēlēties. Ja netieku vienu dienu, tad nākamā dienā arī ir no kā izvēlēties. Mans mērķis ir atsākt body bike, bet līdz tam ir jātiek, jo jāuztrenē izturība 😀

Muuna Muuna 22. Apr 2010, 16:12

mammaemi
eju uz Infinity Fitness. Šodien kā reiz atkal treniņš 😀

Muuna Muuna 22. Apr 2010, 15:27

ingabale
man tieši prieks par tādu slodzīti - tieši tas, kas vajadzīgs pēc tik ilga pārtraukuma. Visu šo laiku arī neslinkoju mājās, bet sapratu, ka ir vajadzīgs stimuls. Lai atgūtu formu, ir nepieciešama pamatīga slodzīte. Ar vienu ratiņnodarbību tur nebūs līdzēts, bet piekrītu, ka tas ir labāk nekā nekas 😀