Adrianas pirmais lielais sasniegums podiņmācības apgūšanā

Adrianas pirmais lielais sasniegums podiņmācības apgūšanā

27. Mar 2011, 12:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlos pastāstīt, ka mūsu meitiņa Adriana jau kādu laiciņu  - apmēram 3 nedēļas- pati patstāvīgi iet un prasās uz podiņa.


Sākumā podiņmācība grūti gāja un nekādi nevarējām atradināties no pamperiem, bet tad jau pamazām "viss iegāja savās sliedēs".

 

Tagad pa dienu, kad ir silts, tad laižu mazo dzīvoties ar pliku dupsi un viņa pati klusām uzsēžas uz podiņa un mani tikai sauc, ka esot "šuris"...Tad eju izleju podiņa saturu un podu nolieku turpat kur bija, lai nākamreiz arī iet turpat.

 

Pa nakti arī mazajai vairs nelieku pamperu, tik zem paladziņa ir vienreizējais paladziņš, ja nu gadījumā vēl kas sanāk. Bet pēdējās naktis nekas nav bijis, tik no rīta meitiņa sauc, ka gribot čurāt un tad uzreiz kā viņa pieceļas, lieku uz podiņa un viss kārtībā!

Man liels prieks, ka beidzot to paveicām!

 

Māmiņa Sandra.

***

Pastāsti, kā Tavam mazajam veicas ar podiņmācību, iesūtot ziņu šeit!

10. Jun 2010, 16:57

Cīrulīt -paldies paldies!!!😀
Sākumā jau arī ar lielo negribēšanu gāja uz podiņa, bet tagad pati visu laiku prasa un pat citreiz apnīk viņu no gultas cilāt laukā - saka, ka būšot "šuris" , bet izrādās, tik dibengalu uzliek uz poda malas, nobļaujas, ka čura ir un skrien spēlēties...Es aizeju, tur protams viss ir tukšs - gribēja tik no gultiņas lai izceļ...😃😃😃

09. Jun 2010, 23:54

'Bet Jūs malači, ka apguvāt žetons abiem😃

09. Jun 2010, 23:52

Man tik vajag apņemties un koizdomāt atkal no jauna, Rodrigo ir 1 gads un 11 mēn. gadrīž. CITREIZ PRASA CITREIZ NEPRASA UZ PODA ČURĀT. Kad piedāvāju iet uz podiņa protestē un saka nē!!! Bet kad ejam laukā tad gan kad ierauga āra toletes rāda un saka ka vajag uz podu. Es jau vīram teicu mums jāiegādājās āra tolete😃😃😃 Vīrs mācija čurāt kā lielajiem puišiem, bet laukā un ciemos labprāt iet uz poda, bet mājās saka nē! Būs kas jauns jādomā😉

09. Jun 2010, 23:46

pattinj - oi, tas ilgi un grūti nāca...😃

09. Jun 2010, 18:44

Paldies meitenes!

Piekrītu Natālijai, ka vismaz mazajam nav jāstaigā ar to lielo "maisu" pie dibena. Tagad kad uzvelku pamperi tad drīz vien prasa, ka jāvelk nost...😃

Ieviņ - pacietību un ātri vien izdosies!!!")

taschinka taschinka 09. Jun 2010, 16:08

Ne tikai nauda ietaupas,bet gan bernam labak,nav jastaiga piecurata pampera. 😉
es delu saku iepazistinat ar podinu 10 menesos,uz pusotru gadu maceja pa lielam prasities un 2 jau maceja prasit curat,2,4 gadinos pateicam ata pamperiem.

09. Jun 2010, 15:00

Nikea - paldies paldies paldies!!!
Man arī prieks, jo ietaupās daudz naudiņas par pamperīšiem....")

09. Jun 2010, 14:59

Elīna - Adrianu sākām mācīt no pusotra gadiņa iet uz podiņa, bet iemācījās tagad ap divu gadu vecumu....😀