Tiekamies svētdien, 18.novembrī, plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!

16. Nov 2018, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums ir liels prieks, ka kopā ar jums, mīļās mammas, varēsim būt kopā arī mūsu valsts dzimšanas dienas rītā! Gluži kā ierasts, arī 18.novembrī plkst. 9.20 no rīta tiksimies STV Pirmā. Svētku raidījumam esam sarūpējuši īpašas tēmas.

Mēs sastapsim pasaulē pazīstamo modeli Karlīnu Cauni, kura 16 gadu vecumā devās pasaulē, kļūstot par pieprasītu modeli un sadarbojusies ar pasaules slaveniem zīmoliem. Sarunāsimies par dzīvi ārpus Latvijas, par to, kas Karlīnai liek braukt uz mājām un to, kā dzīve mainījusies pēc meitas piedzimšanas.

Par godu Latvijas dzimšanas dienai sadarbībā ar SKY lielveikaliem taps neticami garda svētku kūka. Šokolādes kūka - diez vai kāds spēs tai pretoties.

Kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārli un viņa māmiņu Melāniju mēs dosimies uz Vēstures muzeju un atklāsim interesantas lietas par to, kā mēs katrs varam padziļināti izpētīt savas dzimtas saknes.

Mēs iepazīsimies ar “porcelāna” puisēnu - dzīvespriecīgu bērniņu, kuram ir reta saslimšana. Latvijā šim bērnam nav iespējams palīdzēt tā, kā to var paveikt ārsti kādā Maskavas klīnikā.

Dižģimenes - kā tas ir būt mammai kuplam bērnu bariņam, un kas mudina cilvēkus pieņemt lēmumu rūpēties ne tikai par saviem bērniem, arī bērniem, kuriem nav vecāku?

Suns ir cilvēka labākais draugs, tāpēc šajā reizē parunāsim arī par to, kā un kāpēc ģimenē ienāk suns. Un kāpēc priekšroka tiek dota tieši šķirnes sunim?

Raidījumu skaties arī