Tiekamies 16.decembrī Māmiņu Kluba TV raidījumā. Šo svētdien lielajā intervijā - Signe Meirāne!

15. Dec 2018, 09:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ceram, ka svētdienu rīti kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījumu Tev jau kļuvuši par sava veida tradīciju. Kad kopā ar kūpošo rīta kafijas krūzi rokās vari nodoties tēmām, kas mūs, sievietes, interesē. Par mammu būšanām, attiecībām, gardiem ēdieniem (kas, protams, pagatavojami ļoti ātri un viegli) un sevis meklēšanu.

Šī svētdiena nebūs izņēmums. Tāpēc ieskaties, kādas tēmas esam sarūpējuši 16.decembra raidījumam!

Lielajā intervijā tiksimies ar recepšu grāmatu autori, ceļotāju un divu meitu mammu Signi Meirāni, lai parunātu par sava biznesa vadīšanu Latvijā, izaicinājumiem, veidojot karjeru, un atziņām, kas liek mainīt dzīvi.

Dosimies pie speciālistiem, lai uzzinātu, kā stress ietekmē vīriešu veselību, un ko iesākt, lai veselība uzlabotos.

Laulības - kāda ir to nozīme mūsdienu sabiedrībā un vai patiesi sievietes vērtību nosaka tas, vai viņai ir veiksmīgas attiecības? Par to svētdienas raidījuma sižetā.

Kopā ar bloga lepetitpot.lv un grāmatas “Pilnām mutēm” autori Ingu Kalniņu, sadarbībā ar lielveikaliem SKY, pagatavosim pastu ar dārzeņiem un garnelēm.

Savukārt ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārli dosimies uzzināt, kas ir pasaku terapija.

Projekta "Mazais nav liels" ietvaros dosimies pie Lauras Grēviņas, lai parunātu par maziem bērniem paredzēto uzturu un kopīgi pagatavotu veselīgu kokteili, kas garšos ikvienam.

Tiekamies 9.decembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!

Raidījumu skaties arī