Neutral mazgāšanas kapsulas – revolucionārs risinājums!

Neutral mazgāšanas kapsulas – revolucionārs risinājums!

05. Jun 2014, 12:01 gucci123 gucci123

Labdien!

Pateicoties MK, visas nedēļas garumā man bija iespēja testēt Neutral mazgāšanas kapsulas.

Kas tas ir un kā es to vērtēju: tas ir jauns un revolucionārs mazgāšanas līdzeklis. Atšķirīgais no citiem mazgāšanas līdzekļiem: 1) mazgāšanas līdzeklis ir šķidrā veidā iepildīts plastmasas kapsulās; 2) to (1 vai 2) ievieto veļas nodalījumā kopā ar netīro veļu; 3) tā ļoti labi šķīst ūdenī un uz drēbēm neatstāj kapsulas paliekas vai mazgāšanas līdzekļa paliekas; 4) nav specifiska smarža; 4) mīkstina veļu (nav nepieciešams papildus veļas mīkstinātājs); 5) ir ērtā iepakojumā ar klipsi, kuru var ātri atvērt un aizvērt, un turēt bērnam nepieejamā veidā.

Ņemot vērā to, ka kopš bērna dzimšanas esmu eco preču pieritēja un Neutral produkcija no masu produktiem atšķiras ar to, ka mazgāšanas līdzekļi ir bez tādām komponentēm: krāsvielas, parabēni, fosfāti, sintētiskās smaržvielas un optiskie balinātāji, šis produkts, tāpat kā citi Neutral produkti, tiks ierindoti starp maniem favorītiem. Vēl kas – pavērojot mana bērna ādu, secināju, ka nekādas alerģiskas reakcijas nav. No citiem bērnu mazgāšanas līdzekļiem reizēm bija izsitumi un alerģiskas reakcijas.

Pameklējot internetā cenas, nācās secināt, ka tas ir jauns produkts un Latvijā nav vēl guvis popularitāti. Taču tas nenozīmē, ka to nevar iegādāties. Cena par vienu iepakojumu ir ap 5 eiro.

Manuprāt, jaunais mazgāšanas līdzeklis ir tāds kā vidusceļš starp masu produktu un eco produktu.

Paldies par iespēju notestēt, akceptēju un izmantoju, Gucci123

P.S. Bilde no MK arhīva!