Ministre: Profesionālie pabalstu saņēmēji nav liela problēma

Ministre: Profesionālie pabalstu saņēmēji nav liela problēma

11. Apr 2013, 10:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmie apjomīga pētījuma rezultāti parādījuši, ka runas par negodprātīgu pabalstu saņēmēju paaudzi bijušas nepamatotas, šorīt intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» pauda labklājības ministre Ilze Viņķele (V).

Ministre atzina, ka «profesionālie pabalstu saņēmēji» tomēr neesot tik liela problēma, kā domāts, un pašvaldību paustais satraukums šajā jautājumā bijis par lielu.

Runājot par iecerēto pabalstu reformu, Viņķele apgalvoja, ka valsts atbalsts ģimenēm nesamazināšoties un tikai pieaugšot.

Astoņu latu pabalstu par bērnu ministre vērtēja skeptiski, jo cilvēki to uzskatot par simbolisku. Tomēr tas varētu tikt saglabāts trūcīgajiem un daļai vidusšķiras.

Savukārt, runājot par nesen ieviesto pārcelšanās pabalstu, Viņķele atzina: lai arī tam pagaidām pieteikušies vien desmit cilvēku, tomēr rezultāts neesot slikts un šis skaits noteikti pieaugšot.


LETA

Saulite21 Saulite21 22. Apr 2013, 22:32

man ir zināms ka cilvēks strādā nelegāli,jo tiesu izpildītāji kontu momentāli nobloķē,mēģina kaut ko sarunāt nau iespējams neklausās vispār neko. Tapēc cilvēks atmeta ar roku un strādā nelikumīgi.

kā ierosināt cīnīties ar šo problēmu?