Māmiņu klubs, tā ir ģimene un dzīvesveids.

Māmiņu klubs, tā ir ģimene un dzīvesveids.

27. Feb 2013, 12:16 nosiguldas nosiguldas

Iet diena no dienas un  nav rīta, kas nesāktos ar māmiņu klubu. Te Ilzīte piedzemdēja divus mazuļus un mēs visas sekojam kā aug mazā Denīze. Te mēs priecājamies par katru meiteni, kas mūs iepriecina ar katru nākošo mazuli, priecājamies par kuplajām ģimenēm un smeļamies idejas. Jūtam līdz viena otrai bēdās un atbalstam brīžos, kad paliek grūti. 

MĒS ESAM VIENA LIELA UN DRAUDZĪGA ĢIMENE. Mēs nesatiekamies ikdienā, bet sekojam līdz ikdienas aktivitātēm, katru dienu. Tā pat ir ar mani. Māmiņu kluba laikā piedzima Katrīne, skolu pabeidza Kristiāna , nu jau piedzima viņas pirmais mazulis, mans mazdēliņš. 

Personīgi es nevaru iedomāties, ka vienā dienā, es nevarēšu palasīt ko jaunu, pasmaidīt par vienu otru rakstu un izstāstīt par to, kas notiek ar mani.

Ir labi, ka mums ir tāda vieta, kur varam justies kā mājās, kur klusiņām citiem nezinot varam saņemt atbildes uz pavisam īpašiem jautājumiem.

Pēc pēdējā projekta, es atvēru mājas lapu vīram un lūdzu izlasīt vēstuli, kuru rakstīju. Viņš visu nakti nebija gulējis, jo bija izlasījis visus rakstus. Un zinat, viņš daudz biežāk mani skūpstot klusiņām iečukst- Es tevi ļoti mīlu. Es to tāpat zinu, bet ai kā patīk to dzirdēt arī ar ausīm. 

Šodien ir pavisam brīnišķīga diena, spīd saulīte, tuvojās pavasaris, man ir vārda diena un es esmu saņēmusi pašu skaistāko dāvanu pasaulē- tā ir mana mīļā lielā meitiņa un mazais kraukšķītis Gustiņš. 

Jauku Jums visām dienu.

no siguldas

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 27. Feb 2013, 20:36

Prieks par Tevi😀 Jā viena otru no stāstiem iepazīstam un dalāmies ar saviem stāstiem. Tas ir kolosāli!👍

nosiguldas nosiguldas 27. Feb 2013, 13:01 sandija

paldies

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 27. Feb 2013, 12:21

Mīļā, paldies Tev, ka esi kopā ar mums un tik brīnišķīgi raksti blogus! Ar prieku sekoju līdzi Tavām aktivitātēm un arī līdzi jūtu un turu īkšķus,lai viss ir vislabākajā kārtībā! Malacis! Tu būsi (esi) brīnišķīga jauna vecāmamma savam mazbērniņam!

veesma veesma 27. Feb 2013, 12:17 nosiguldas

Nosūtīju vēlreiz. It kā e-pasts bija pareizs.

annijalise annijalise 27. Feb 2013, 12:04

sveiciens arī no manas ģimenītes.
es arī jau kādu gadu ikdienā cenšos ielūkoties MK, jo te tik tiešām ir noderīgi ieskatīties, plus vēl tagad jau šķiet ka daļu no mammām pazīstu, un ja vēl ir iespēja redzēt TV ekrānā, tad vispār ir jauki, piemēram mamma Eva ar Kārli, no 17.02. datuma raidījuma, mamma ar kuru sarakstos jau diezgan ilgi.
lai pastāv ilgi šīs visu mūsu labās attiecības.

Supersausins Supersausins 27. Feb 2013, 12:01

Vispar kops esmu saja portala,esmu daudz ko ieguvusi😀
Pirmais ir tas ka daudz jauku emocijas.zinasanas,jaunus draugus..😀
Lai ari personigi varbut vairakums no mums nepazists viens otru ir jauki dalities emocijas un viedoklos😀

nosiguldas nosiguldas 27. Feb 2013, 11:51 veesma

paldies, neesmu saņēmusi ( knsuls123@gmail.com)

veesma veesma 27. Feb 2013, 11:50

Sveicieni Tev svētkos!
Nosūtīju Tev e-pastu pirms kāda laika, nez vai pareizi?

mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 11:50

Jā, pilnībā piekrītu.😀 🌷