Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā 9.februārī - filozofs, antropologs Vents Sīlis

07. Feb 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Sv. Valentīna dienai, arī šīs svētdienas raidījums būs ļoti īpašs. Runāsim par attiecībām, jūtām un to, kā ģimenē stiprināt mīlestības saiknes.

9.februāra lielajā intervijā satiksim filozofu, antropologu Ventu Sīli, lai runātu par to, kā ģimenē jūtas vīrieši, un rastu atbildi uz jautājumu, kur un kāpēc rodas konflikti? Starp citu, ar Ventu Sīli tiksimies Sieviešu festivālā jau 29.februārī. Vai esi rezervējusi laiku lieliskai un vērtīgai dienai tikai sev?

Gaidot pasaulē ierodamies Superbēbīti, kopā ar māmiņu Kristīni dosimies pie speciālista klausīties bērniņa sirdstonīšus. Ārste atbildēs uz jautājumiem, kāpēc tas būtu jādara un kā šai procedūrai sagatavoties.

Par mīlestību jādomā un jārunā ne tikai 14.februārī. Tā jākopj un jālolo visa gada garumā. Tāpēc dosimies pie Rimi emocionālās labsajūtas un attiecību ekspertes Ivetas Aunītes, lai ieklausītos ieteikumos, kā stiprināt mīlestības saiknes.

Uzzināsim, kad un cik bieži bērnam jānodod asins analīzes. Starp citu, vai zināji, ka to var paveikt arī nedodoties uz laboratoriju?

Tiekamies jau šo svētdien, 9.februārī, plkst. 9.20