Māmiņu Kluba jaunā sezona jau tūlīt sāksies! Laimē dāvanu karti no Joker klubs!

Māmiņu Kluba jaunā sezona jau tūlīt sāksies! Laimē dāvanu karti no Joker klubs!

31. Aug 2018, 00:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir paskrējusi ar vēja spārniem un mēs atkal esam gatavi satikties ar jums Māmiņu Kluba jaunajā sezonā. Būs satikšanās ar jaunām, iedvesmojošām sievietēm un ģimenēm, būs padomi, ieteikumi un pamudinājumi pamēģināt savā dzīvē kaut ko jaunu. Vai esi kopā ar mums?

Māmiņu Klubs ir ikviena no jums, tāpēc mēs labprāt vēlētos uzzināt, jo jaunajā sezonā vēlaties redzēt, dzirdēt un lasīt? Padalies ar savu viedokli, un varbūt Tu laimēsi foršu, relaksējošu balvu.

Lai piedalītos konkursā:

  • Māmiņu Kluba Facebook vai Instagram komentāros pie ieraksta par konkursu pastāsti, ar kādām personībām Tu vēlētos satikties Māmiņu Kluba jaunās sezonas raidījumos, kādas tēmas Tev ir aktuālas?
Savu atbildi raksti FACEBOOK vai INSTAGRAM
 
Tiekamies jau 2.septembrī Māmiņu Kluba jaunajā sezonā kanālā STV Pirmā!

BALVA

Starp visiem komentāriem Facebook un Instagram izlozēsim vienu laimīgo, kurai dāvināsim

Dāvanu karti

20 EUR vērtībā

no

aktīvās atpūtas centra

20180822080517-65760.jpg

Joker klubs Rīgā ir vieta, kur satiekas sports, atpūta un skaistums. Aktīvās sportošanas zonā atradīsi skvoša kortus, trenažieru zāli un jogas un aerobikas studiju. Aktīvās atpūtas zonā iekārtots ūdens relaksācijas centrs ar septiņām pirtīm, baseinu un SPA vannām, kā arī minigolfa, boulinga un biljarda zāle ar vairākiem bāriem lieliskai atpūtai draugu lokā. Skaistumkopšanas centrs piedāvā daudzveidīgas procedūras ķermeņa un sejas kopšanai gan sievietēm, gan vīriešiem, kā arī masāžas, SPA procedūras un solārijus, kas palīdzēs uzturēt možu garu arī Latvijas ziemās. Joker klubā vienmēr atradīsies iespēja atjaunot enerģiju un dzīvesprieku!

20180820084047-99229.jpg

www.jokerklubs.lv

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 3.septembrī.