Lūgums atsaukties 3 bērnu ģimenes pētījumam

Lūgums atsaukties 3 bērnu ģimenes pētījumam

17. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Teju katru dienu valstī dzirdam ziņas par to,ka demogrāfiskā situācija ir katastrofāla un pēc pāris gadu desmitiem latviešu nācija būs mazākumā. Vai mēs varam ko darīt,lai to nepieļautu? Vai mēs varam katra ģimene dāvāt trīs un vairāk atvases, tā teikt- pirmais par mammu, otrais- par tēti un trešais valstij:)? Varbūt. Diemžēl no mīlestības paēduši nebūsim un ja ģimene nosliekusies par labu trīs un vairāk bērniņiem nākas kulties pašiem, kā nu sanāk. Jā, ir sociālie pabalsti,bet ne visiem. Jā, ir brīvpusdienas,bet ne visiem.

Bet mēs ticam, ka varam to mainīt, tāpēc aicinām piedalīties pētījumā!

Šī aptauja ir paredzēta tikai daudzbērnu ģimeņu (trīs un vairāk bērni) pārstāvjiem. 

AIZPILDI APTAUJU ŠEIT!


Latvijā ir plānots ieviest īpašu atbalsta sistēmu daudzbērnu ģimenēm. Lai tā būtu efektīva un atbilstu daudzbērnu ģimeņu vajadzībām, tiek veikta aptauja. Jūsu viedoklis un pieredze ir ļoti svarīgi, lai noskaidrotu, kādas Latvijā ir daudzbērnu ģimenes galvenās vajadzības, problēmas un iespējas, kā arī Jūsu viedokli attiecībā uz esošo un nepieciešamo atbalstu un tā pieejamību. 

Rūpīgi izlasiet katru jautājumu un sekojiet līdzi norādēm pie jautājuma un papildus instrukcijām. Ja pie jautājuma ir sniegta papildus informācija par atbildēšanas kārtību, tad lūdzu ievērojiet to. 

Jūsu sniegtajām atbildēm tiks nodrošināta anonimitāte un rezultāti tiks publicēti tikai apkopotā veidā. 

Jau iepriekš pateicamies par atsaucību un veltīto laiku!