Latvijas skaistākās vietas virtuāli jau apceļotas! Kura saņem Zvaigzne ABC grāmatu?

Latvijas skaistākās vietas virtuāli jau apceļotas! Kura saņem Zvaigzne ABC grāmatu?

11. Mar 2014, 10:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris ir jau klāt, un kāda vairs virtuālā ceļošana, jādodas ielās pa īstam! Aicinājām pastāstīt par Latvijas skaistākajām vietām, un saņēmām stāstus gan par Rēzekni, gan Kuldīgu, gan Ventspili, gan pat par Trīssaliņām.. BET viens stāsts mūs saviļņoja īpaši!

Balva

20140217140128-72174.jpg

Kā es ar opi braucu Latviju lūkoties

Viens mazs zēns ROBERTS un viņa lielais OPIS kādudien sakravā mugursomas un dodas aizraujošā ceļojumā pa Latviju apskatīt vietu, kur zivis lido; pavērot, kādus rakstus zīmē kvadracikla riepas; uzzināt, vai āžrags blēj un pirtiņbungas spēlē pirtī; klausīties pasakas, teikas un tautasdziesmas, minēt mīklas skaistajā latviešu valodā; noskatīties saulrietu jūrā; pagaršot “Gotiņas” un lauku rupjmaizi; izsmaržot pļavas, mežus un lielceļus; iepazīties ar mušu ofrīdu un zilajām govīm, bet galvenais – noskaidrot, KAS LATVIJĀ IR TĀDS, KĀ NAV CITUR PASAULĒ.


Bez didaktikas un ar mīlestību – tā īsumā raksturojama šī grāmata, kurā gan bērni, gan vecāki uzzinās daudz jauna par mūsu dzimto zemi. Dažādi kultūras un vēstures fakti, ko savos dialogos apcer opis ar mazdēlu, atklāj Latviju it kā no jauna. Dainu tēvs un Aerodium, Dziesmu svētki un vīnogulāji vistālāk ziemeļos, četri gadalaiki un rupjmaize – mums ir ar ko lepoties.


Grāmata būs lieliska dāvana ikvienam, kas mīl Latviju un lepojas ar to.
Komplektā ar grāmatu ir arī aizraujoša spēle.

Balvu godam nopelnījusi, pateicībā par aizkustinošo stāstu

"Liepu ieskautā un vēju aijātā Liepāja mana"

Banija_lv!

Tu patiesi par savu pilsētu pastāstīji tā, ka to apciemot nevar negribēt! Paldies par interesanto, radošo pieeju bloga veidošanā!

Balviņa tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses) līdz 11.aprīlim!

Māmiņu Klubs

Banija Banija 11. Mar 2014, 10:46

Urā, milzu paldies 😀 Varēsim ar grāmatiņas starpniecību iepazīt vēl neiepazīto Latviju 🌷