Es zinu to, ko nezināt jūs

Es zinu to, ko nezināt jūs

19. Feb 2013, 08:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No vienas puses, dīvains raksta nosaukums, bet mans mērķis ir pievērst jūsu uzmanību. Pievērst šo uzmanību tāpēc, lai padalītos ar jums kādā informācijā. 

Ja regulāri iegriežaties Māmiņu Kluba portālā, noteikti esat pamanījušas tēmu, kurā vecāki aktīvi apsprieda, kā katrs var palīdzēt māmiņai Ievai, kura ubagoja Mežciemā pie lielveikala Sky.

Apspriede bija atklāta, tāpēc jūs noteikti visas zināt, kā kurš varēja palīdzēt. 

Bet šis tas palika aiz kadra. 

Eīna (elinaalt), kura vienā no Māmiņu Kluba projektiem laimēja iespēju izvēlēties jebkuru apavu pāri savam bērnam, atteicās no balvas un dāvināja to Ievai un viņas bērniem.

Anželika (Lika4ka), kura ieguva 10 Ls par savu mīlestības pilno fotoblogu, atsūtīja mums vēstuli ar lūgumu nodot šo naudiņu Ievai.

Rakstu par to publiski, lai jūs zinātu, kas notiek, un lai es varētu pateikt PALDIES par jūsu atsaucību. Katra no jums palīdzēja, kā vien var.

Atsevišķs paldies Oksanai (Iksi), kura pirmā aizbrauca pie Ievas, pārbaudīja informācijas patiesumu, pārbaudot visus dokumentus, lai noticētu arī jūs problēmas patiesumam, un pateicoties Oksanai mēs visu redzējām fotogrāfijās, arī to, ka palīdzība ir sasniegusi adresātu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu vidū ir tādi vecāki kā visas jūs.

PALDIES!!!

Paldies, būs jau vēl kam!

maijbite maijbite 19. Feb 2013, 10:39

Prieks, ka mūsu vidū ir tik daudz labu cilvēku! 😀