DISKUSIJA: Kas tev vislabāk patika Māmiņu Kluba jaunās TV sezonas pirmajā raidījumā?

06. Sep 2015, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūk, nupat tikāmies jau pirmajā jaunās sezonas raidījumā kanālā TV3! Kā jums patika šis raidījums? Kopā ar ģimenēm esam jau vienpadsmito gadu, kas nozīmē,ka Māmiņu Kluba mazuļi sen iet skolā! Šī Māmiņu Kluba TV sezona solās būt mīļa un sirsnīga, jo mēs daudz runāsim par mīlestību – kā gaidīt un auklēt bērniņus mūsu plašājā vecāku mīlestībā, tāpēc uzzināsim par dažādām mīlestības valodām un vēl – mēs iepazīsimies tuvāk ar ģimeni, ar kuru kopā sagaidīsim mūsu mazo Superbēbīti!

Šajā raidījumā jau redzējāt: Superbēbīša ģimenīti, tēmu par mazuļu attīstību un visa kā nogaršošanu, kā arī - sižetu par mīlestības projektu!

Pastāstiet:

  • kas jums šajā raidījumā patika vislabāk?
  • vai arī jūs iepriecināja tikšanās ar Māmiņu Klubu TV ekrānos?
  • vai jums ir kādi tēmu ieteikumi turpmākiem raidījumiem? Ko vēl jūs gribētu redzēt?

Priecāsimies par jūsu iespaidiem!

Māmiņu Klubs

06. Sep 2015, 17:17

Patika sižets par superbēbīti 😀 Pati 10 reizes gandrīz apraudājos 😀 Cik forši, ka cilvēki grib bērniņus un nebaidās ne no skaitļa 3, ne vairāk. 😀

IlvaV IlvaV 06. Sep 2015, 11:05

Es nezinu, kas patika visvislabāk. Viss patika! Ļoti simpatizēja gan esošā, gan topošā trīs bērnu ģimene. Tik skaisti, tik laimīgi, tik mīloši. Un jauni. Ceru, ka, skatoties uz šādām ģimenēm, vēl kāds saņemsies kļūt par daudzbērnu ģimeni, un ka lūzīs stereotips daudz bērnu=problēmas un nabadzība. Atceros arī pirmā superbēbīša nākšanu pasaulē. Ar interesi skatījos, akut pašai jau bija nākuši 2 bērni pasaulē. Tā bija tiešām liela drosme un uzdrīkstēšanās. Interesanti, ka Kristīne atkal ar mums dalīsies ar trešā bērniņa nākšanu pasaulē. Ar interesi izlasu visus viņas rakstus. ļoti simpātiska sieviete un ģimene. Arī jaunā tēma par dažādām mīlestības valodām-tas viss liek aizdomāties, vai tiešām un cik daudz sniedzam saviem bērniem nedalītu un patiesu mīlestību.