APSVEICAM! Portālam Maminklub.lv jau 7 GADI!

APSVEICAM! Portālam Maminklub.lv jau 7 GADI!

07. Feb 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hip-hip-urrrā! Portālam Maminklub.lv jau septiņi gadi! Gluži kā skolnieciņš tas uzsāk jaunu dzīvi ar jauniem apgriezieniem un jaunām vēsmām! Tik ilgi jau esam kopā, un ikkatra no mums arī tur var ielūkoties, meklēt padomus, speciālistu ieteikumus, izrunāties forumā vai iesaistīties dažādu klubiņu saimniekošanas darbos!

Šogad dzimšanas diena iekrīt svētdienā, attiecīgi - 7.februārī tieši septiņi gadi!

Maminklub.lv svin septīto dzimšanas dienu!

SĀKUMS 7.FEBRUĀRĪ, 11:30

Visi, visi tiek ielūgti uz svinībām Vīlandes ielā 1, pirmajā stāvā (ar ieeju no Elizabetes ielas puses). Māmiņas, kas plāno doties uz šo pasākumu, nāciet, ar groziņiem, ņemiet līdzi kārumus, uzkodas un dzērienus! Tāpat Maminklub.lv portāla redaktore aicina piedalīties arī loterijā bērniem. Sīkāk par dzimšanas dienas svinībām uzzināsiet ŠEIT>>

Tiek plānoti pasākumi, priekšnesumi, klubiņu prezentēcijas un izklaides ikkatram, kas atnāks! Būs gan sarunas, gan cienāšanās, gan arī jautrība - kā jau dzimšanas dienā pienākas!

Lai Maminklub.lv zeļ un plaukst! Vēlam tikpat atraktīvu auditoriju, tikpat aktīvas māmiņas un mazuļus ik dienas! Lai portālā dzīve ir krāsaina, un katra diena lai nes daudz pozitīvu emociju!

Apsveiciet Maminklub.lv portālu arī jūs!

Priekā!

Māmiņu Klubs