VIDEO: Ciemojamies pie Andra Kiviča un viņa ģimenes

28. Oct 2012, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs visbiežāk ar vārdu mīlestība saprotam to, ka esam kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem, mums ir ģimene, kurā mūs saprot, nenosoda un vienmēr atbalsta. Mazā Keitija aug ļoti radošā ģimenē – meitenītes tētis ir mūziķis Andris Kivičs, kurš saka, ka mīlestība ir tas, kas liek visam notikt, taču to, ko mīlestība īsti nozīmē, nav iespējams nemaz vienā vārdā vai pat sarunā pateikt.

Ko mīlestība nozīmē Andra Kiviča ģimenē, skatāmies video!

Aicinām piedalīties jaunos vecākus - gan māmiņas, gan tētus, kā arī visus, kas plāno veidot ģimeni, piedalīties jaunā un aizraujošā Izglītojošajā - konsultatīvajā programmā "Jauna ģimene kā jauns uzņēmums: veiksmes stratēģija"

Vai vēlies sevi pilnveidot, apgūt jaunas zināšanas, prasmes laimīgas un veiksmīgas ģimenes dzīves veidošanai un attīstīt sevi kā personību?

Programmas ietvaros Tavai ģimenei tiks piedāvātas BEZMAKSAS teorētiskās un praktiskās nodarbības un konsultācijas, kurās mācīsimies saprast sevi, savu lomu ģimenē, savu attieksmi pret mīlestību un apkārtējiem cilvēkiem, noteikt savus mērķus un atrast savu īsto vietu dzīvē.

Nodarbības notiks vienu reizi nedēļā no 18.00 līdz 20.30, nodarbības ilgums 2,5 stundas

Kursos var piedalīties gan ģimenes ar stāžu, gan jaundibinātas ģimenes - pāri, kuri bērnus vēl tikai plāno.

Sīkāka informācija pa tālruni 67334346 vai info@franchising.lv

PIESAKIES BEZMAKSAS SEMINĀRIEM ŠEIT!

TV