Tā kā biezpiens ir biezs tad želatīnu navajadzēs vairāk,ja palielina tikai biezpiena daudzumu,bet ja palielina šķidrāku produktu daudzumu tad,gan.
Es arii beidzot sanjeemos un uztaisiiju,izskataas jau loti labi,tad jau redzees kaads buus sanaacis😀
man ie liels prieks,ka kadam noder manis iesutitas
receptes.Prieks,ka izdodas un garso 😀
es parasti
mekleju receptes,kas ir leti pagatavojamas un nav ipasi
sarezgitas,jo pati esmu iesaceja gatavosana.macos gatavot
gan garsigi un leti,gan ari vizuali smuki!
tas tajā glāzē- tas arī ir tā kā sastindzis vai dzerams?? 😀
laikam būs jāpamēģina!! izskatās dikti labi 😉
Piebildisu,ka biezpiena un krejuma proporcijas var mainit.Sodien pagatavoju vel,tikai pieliku mazliet vairak biezpiena un 2 bananus.Sanaca loti gardi,
Bija doma pagatavot,bet iepriekss jau padalisos,ka sada
veda saldo var gatavot bez zelantina.
Tatad,saputojam
krejumu ar cukuru,lidz cukurs izkust,tad pievienojam
biezpienu un bananu,to visu samikserejam un ieliekam
ledusskapi.Dekoret var ar rivetu sokoladi,vai kadiem
augliem,riekstiem.
Ar fotoblogiem ir ta,ka vieglak saladet bildes-atrak tas
viss notiek,bet ilgak iet apskatisana.bet rakstini caur pogu
ilgak iet ieladesana,tomer parskatisana atraka.
Man
tada zina it ka ertak ir fotoblogu ievietot.Bet soreiz
iesutiju ta ka bija prasits,par piena produktu piedavasanu
berniem.
Sis saldais mums tuksojas traucins pec
traucina,tiesam loti garsigs.
Lidz sim biju gatavijusi
lidzigu tikai no jogurta,bet sis ir savadaks un ari loti
labs.