(250 ml glaze.)
1 glaze krejums1/3 glazes cukurs un mazliet vanilas ckurs.Bet butiba tas pec garsas.Man sanaca salds,viram tads labak garso.
Bet ja gatavo berniem,cukuru var pielikt tik mazliet vai vispar aizstat ar medu.200 g biezpiens1 glazi krejumu saputojam ar dazam ed.k cukura,ar mikseri,vai sajaucam ar putojamo slotinu,lidz cukurs izkusis.Pievienojam biezpienu,izmaisam.1 pacinu zelatina izskidinam pusglaze piena.man bija sads zelatins un tas bija jaizmaisa silta piena,lidz izkust.
Tad so pienu iemaisam biezpiena-krejuma masa.So masu sadalam 2 dalas.Viena pievienojam kakao,cik nu tumsu velamies.Tad lejam traukos.Var liet glazes.Vienu ed.k ielejam tumso masu,pa virsu lejam vienu ed.k gaiso.Un ta lidz glaze pilna.beigas ar kocinu no vidus velkam uz saniem,lai veidojas zimejums,ka zirneklu tikls.Ta visapkart.var saliet traucinos, no kuriem velak var smuki iznemt.
Liekam ledusskapi,lai sastingst.Luk ka izksatas sagriezts gabalinos musu deserts.Man jau loti patik gala rezultats.Un dels,kad ieraudziga uzmetas virsu.
ta ka bernam svarigi ka izskatas,tad sai zina manu delu sis deserts uzrunaja.Var est ari ar kiseli.Loti labi deres skabs kiselis.mmm,cik gardi.sadi var pasniegt uz svetkiem.Loti skaisti.
man ie liels prieks,ka kadam noder manis iesutitas
receptes.Prieks,ka izdodas un garso 😀 es parasti
mekleju receptes,kas ir leti pagatavojamas un nav ipasi
sarezgitas,jo pati esmu iesaceja gatavosana.macos gatavot
gan garsigi un leti,gan ari vizuali smuki!
Bija doma pagatavot,bet iepriekss jau padalisos,ka sada
veda saldo var gatavot bez zelantina. Tatad,saputojam
krejumu ar cukuru,lidz cukurs izkust,tad pievienojam
biezpienu un bananu,to visu samikserejam un ieliekam
ledusskapi.Dekoret var ar rivetu sokoladi,vai kadiem
augliem,riekstiem.
Ar fotoblogiem ir ta,ka vieglak saladet bildes-atrak tas
viss notiek,bet ilgak iet apskatisana.bet rakstini caur pogu
ilgak iet ieladesana,tomer parskatisana atraka. Man
tada zina it ka ertak ir fotoblogu ievietot.Bet soreiz
iesutiju ta ka bija prasits,par piena produktu piedavasanu
berniem. Sis saldais mums tuksojas traucins pec
traucina,tiesam loti garsigs. Lidz sim biju gatavijusi
lidzigu tikai no jogurta,bet sis ir savadaks un ari loti
labs.
Tā kā biezpiens ir biezs tad želatīnu navajadzēs vairāk,ja palielina tikai biezpiena daudzumu,bet ja palielina šķidrāku produktu daudzumu tad,gan.
Es arii beidzot sanjeemos un uztaisiiju,izskataas jau loti labi,tad jau redzees kaads buus sanaacis😀
man ie liels prieks,ka kadam noder manis iesutitas receptes.Prieks,ka izdodas un garso 😀
es parasti mekleju receptes,kas ir leti pagatavojamas un nav ipasi sarezgitas,jo pati esmu iesaceja gatavosana.macos gatavot gan garsigi un leti,gan ari vizuali smuki!
Tas viss ir sastindzis 😀
tas tajā glāzē- tas arī ir tā kā sastindzis vai dzerams?? 😀
laikam būs jāpamēģina!! izskatās dikti labi 😉
Piebildisu,ka biezpiena un krejuma proporcijas var mainit.Sodien pagatavoju vel,tikai pieliku mazliet vairak biezpiena un 2 bananus.Sanaca loti gardi,
Izskataas tiesaam ljoti interesanti,buus jaaizmeegjina😀
Bija doma pagatavot,bet iepriekss jau padalisos,ka sada veda saldo var gatavot bez zelantina.
Tatad,saputojam krejumu ar cukuru,lidz cukurs izkust,tad pievienojam biezpienu un bananu,to visu samikserejam un ieliekam ledusskapi.Dekoret var ar rivetu sokoladi,vai kadiem augliem,riekstiem.
Ar fotoblogiem ir ta,ka vieglak saladet bildes-atrak tas viss notiek,bet ilgak iet apskatisana.bet rakstini caur pogu ilgak iet ieladesana,tomer parskatisana atraka.
Man tada zina it ka ertak ir fotoblogu ievietot.Bet soreiz iesutiju ta ka bija prasits,par piena produktu piedavasanu berniem.
Sis saldais mums tuksojas traucins pec traucina,tiesam loti garsigs.
Lidz sim biju gatavijusi lidzigu tikai no jogurta,bet sis ir savadaks un ari loti labs.
Es tik pirmo reizi meginaju sadu zimejumu pagatavot 😀
super 😀