Martas lielais piedzīvojums - "Zinīšu Čempionāts"

Martas lielais piedzīvojums - "Zinīšu Čempionāts"

02. Sep 2012, 00:00 anuxe anuxe

Ceturtdiena sanāca ļoti ģimeniska diena. Beidzot devāmies uz Māmiņu Kluba rīkoto pasākumu - "Zinīšu Čempionāts" . Pēc ilgiem laikiem abi ar vīru nospriedām, ka jūtamies ļoti svinīgi un patiešām gluži kā 1. septembrī, kad pirms daudziem gadiem pirmo reizi devāmies uz skolu. Arī mazo centāmies apģērbt svinīgi un līdzīgi pirmā septembra drēbēm, kad mazie dodas savās skolas gaitās.

"Zinīšu Čempionāts" bija lieliska iespēja mums ģimeniski doties atpūsties un jautri pavadīt laiku, kaut kur visiem trijiem kopā. Lai gan mazā nav vēl tik liela, lai spētu pildīt visus uzdevumus, mēs ar vīru centāmies tos pildīti kopīgi, lai mazajai būtu jautri un viņa arī varētu saņemt jaukās balviņas. Patiesībā bija patīkami saņemt mazos nieciņus, ko bija sarūpējis katrs veikals, vismaz mazajai būs piepildīta atmiņu lādīte ar mantiņām un jaukām fotogrāfijām.

Kopumā pavadītais laiks bija jauks, patīkams un pārsteigumiem pilns, jo nebiju gaidījusi, ka laimēsim Euroskor Mini labāko novēlējumu konkursiņā. Biju patīkami pārsteigta, kad starp laimētājiem nolasīja arī mūsu novēlējumu skolēniem.

Boulingu gan mēs nespēlējām, jo esam vēl pārāk mazas, taču vērojām to no malas un skatījāmies pasākuma noslēguma multenīti Drošsirde, kuru diemžēl nenoskatījāmies līdz galam, jo mazā sāka niķoties. Bet ko tur vairs, prieks, ka viņa godam izturēja šo dienu kopumā. Par galvenās balvas neiegūšanu nebēdējām, jo mums galvenais bija kopīgi atpūsties, un liels prieks un jauki novēlējumi no mums, uzvarētāju ģimenītei!

Un te mazs ieskats mūsu fotoblogā:

{fotoblog:5056}