Zvaigzne ABC grāmatas dāvinām..

Zvaigzne ABC grāmatas dāvinām..

16. Mar 2012, 10:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies Māmiņu Kluba ekspreaptauja, kur aicinājām jūs padalīties, vai dosieties parakstīties par tautas referendumu „Grozījums likumā „Par maternitātes un slimības apdrošināšanu”” un „Grozījumi likumā „Par apdrošināšanu bezdarba gadījumam””. Dāvinām Zvaigzne ABC grāmatas!

 

Ar aptaujas rezultātiem vari iepazīties šeit: Māmiņu Klubs: Vairāk nekā 70% jauno vecāku ir gatavi doties parakstīties par pabalstu griestu atcelšanu.


Grāmatu "Svaigēšana" saņem sweety_007@...

 

Svaigēšana, tas ir tik vienkārši

Grāmatas autore Dženifera Kornblīta, Amerikā populāra kulinārijas pasniedzēja, iepazīstina ar svaigēdāju receptēm, kas lutina garšas kārpiņas, un pierāda, ka nebūt nav pārmērīgi jānopūlas virtuvē, lai baudītu sātīgu un garšīgu ēdienu. 

"Svaigēšana, tas ir tik vienkārši" aicina lietot uzturā svaigus un neapstrādātus produktus un iedvesmo no tiem pagatavot dučiem vienkāršu, ekonomisku un gardu maltīšu.

 

Savukārt grāmatu "Bikini" laimējusi andioru@...

 

Bikini

Janušs Leons Višņevskis (Janusz Leon Wiśniewski, dz. 1954) ir viens no populārākajiem mūsdienu poļu rakstniekiem. Viņa romāns “Vientulība tīmeklī” ir apbūris lasītājus ne tikai Latvijā. J. L. Višņevskis ir molekulārbiologs, informātikas un ķīmijas zinātņu doktors un šobrīd strādā un dzīvo Frankfurtē pie Mainas Vācijā. 

Romāns “Bikini” ir stāsts par mīlestību, nodevību, karu, kaislību un draudzību Otrā pasaules kara beigās. No izpostītās Drēzdenes cauri dzīvīgi pulsējošajai Ņujorkai uz civilizācijas neskarto Bikini atolu – tāda ir Annas, jaunas vācietes, talantīgas fotogrāfes, neparastā odiseja. No kara pekles viņu izrauj Stenlijs, amerikāņu reportieris, kas nosūtīts laikraksta “New York Times” redakcijas uzdevumā uz Eiropu. 
Kā lai mīl, ja redzēts tik daudz ļaunuma? Kā lai uzticas, apzinoties tuvākā cilvēka noslieci uz nodevību? Kā būt laimīgam, ja nevar un arī nedrīkst neko aizmirst?
Romāns “Bikini” ir par to, kā mīlēt un ienīst, par to, ko ir jāprot novērtēt un no kā ir jāmāk atteikties, par to, ka svarīgākais ir jāpasaka jau tagad, jo vēlāk var būt par vēlu...

No poļu valodas tulkojusi Irēna Birzvalka.

 

Grāmatu Osho.Dzena Taro laimējusi justine.justine@...

Dzena taro. Transcendentālā dzena spēle (kastītē ir grāmata + 79 kārtis)

 

Kad dzīve šķiet pilna šaubu un neskaidrību, mēs mēdzam meklēt iedvesmas avotu. Kas notiks nākotnē? Kā būs ar veselību, kā ar bērniem? Kas notiks, ja pieņemšu šo lēmumu, nevis citu? Tradicionālās taro kārtis parasti izmanto, lai apmierinātu vēlmi izzināt pagātni un nākotni. Turpretī Ošo Dzena taro sniedz izpratni par to, kas notiek šeit un tagad. Dzena taro noderēs ikvienam, kurš rūpējas par savu garīgo izaugsmi. Lai lietotu šo komplektu, nav nepieciešamas priekšzināšanas taro pasaulē.
Komplektā iekļautas taro kārtis un instruējoša grāmata.

 

Bērnu grāmatu "Grega dienasgrāmata" saņem māmiņas, kuras epasts sākas ar karina.jurcika@...

Grega dienasgrāmata

 

Džefa Kinnija “Grega dienasgrāmata” (Diary of Wimpy Kid) ASV iznākusi desmitos miljonu eksemplāru; tā tulkota 30 valodās; izdodas jau 6 grāmatas daļas, kā arī tapusi filma. Wimpy Kid ir sava oficiāla mājas lapa un fanu klubs.
Kas tad ir šis tādu popularitāti iemantojušais varonis? Gregs Heflijs ir parasts un reizē arī neparasts sestās klases puika. Parasts tāpēc, ka jūtas tāpat kā vairums skolēnu, kas no mierīgās sākumskolas pēkšņi nonākuši pavisam citā skolas dzīves posmā. Neparasts tāpēc, ka Grega piedzīvojumi skolā un mājās, kurus viņš atspoguļo paša (ar autora roku) rakstītā dienasgrāmatā ar atjautīgiem zīmējumiem, rada neskaitāmus pārpratumus un liek lasītājam gan just Gregam līdzi, gan skaļi smieties.

Par balvu saņemšanu sazināsimies ar laimētājiem personīgi pa norāditājiem e-pastiem!