Vecmāte: Dianatal gēls padara vieglāku atvēršanās un izstumšanas periodu

Vecmāte: Dianatal gēls padara vieglāku atvēršanās un izstumšanas periodu

11. Jul 2011, 14:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecmāte Inese Kampusa vada Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas kursus un ir galvenā vecmāte Ģimenes centra dzemdību klīnikā.

 

Arī viņa ir izmēģinājusi jauno dzemdību atvieglojošo gēlu Dianatal savām dzemdētājām: "Mana pieredze pagaidām nav liela, jo gēls ir tikai nesen ienācis Latvijā, taču pēdējā laikā esmu pielietojusi šo gēlu divām dzemdētājām un abām bija atšķirīgi rezultāti.

 

Viens ir skaidrs,ka Dianatal patiešām palīdz atvēršanās periodā, padarot to vieglāku un arī izstumšanas periods noris ātrāk. To novēroju abās dzemdībās.

 

Lai gan gēls sola samazināt plīsumus, vienu dzemdību gadījumā patiešām tie nebija, tomēr otrajās dzemdībās nelielus plīsumus novēroju. Gēls nepasargā 100 % no plīsumiem, lai gan mēs nezinām, varbūt bez gēla sievietei šie plīsumi būtu bijuši daudz vairāk.

 

Gēla ievadīšana norit dzemdētājai absolūti nesāpīgi. Nekādas nepatīkamas sajūtas nenovērojām. Pavisam kopā Dianatal gēls sastāv no 3 dzemdību gēliem, kas paredzēti atšķirīgiem dzemdību etapiem. Pie katras apskates vecmāte ievada dzemdību ceļos ar speciālu aplikatoru nelielu devu attiecīgā perioda gēlu - tie ir daži miligrami.

 

Gēls tiek ievadīts ļoti pakāpeniski un palīdz dzemdību ceļiem kļūt slīdīgākiem, vieglāk vērties vaļā un bebītim ērtāk izgrozīties pa tiem laukā."

 

Kopumā vecmāte Inese Kampusa ir apmierināta ar jauno gēlu un vērtē to kā labu dzemdību palīglīdzekli!

 

Dianatal gēlu var iegādāties Māmiņu Kluba i-neta veikalā vai pie sava ginekologa, ja tā privātprakse to izplata!

Iegādāties var ŠEIT!

 

Uzzini vairāk: www.dianatal.lv