Vakar Topošo Vecāku skolā notika jau 4. izlaidums!

21. Jun 2010, 20:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar vakarā jau 4.reizi Māmiņu Klubs sveica ar vecākus, kas veiksmīgi pabeiguši Topošo Vecāku skolu un ar zināšanu bagāžu nu ir sagatavojušies dzemdībām. Bez zināšanām vecāki ieguva arī dažādas dāvanas un zīmodziņu mātes pasē!

 

4 nedēļas topošie vecāki apmeklēja kursus Māmiņu Kluba mājīgajās telpās un tikās ar vecmāti Inesi Kampusu, pediatri Annu Birku, kā arī zīdīšanas konsultanti un psiholoģi Diānu Zandi, lai iegūtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un noderīgas zināšanas, ko spēj dot pieredzējušie speciālisti.

 

Vecāki par Topošo Vecāku skolā uzzināto informāciju:

Māmiņa Zane:

Kursi mums ļoti patika, tie bija informatīvi bagāti un visnodaļ noderīgi.


Radās drošības sajūta, jo tagad ir daudz mazāk nezināmā, kas mūs sagaida tuvākajā laikā. Ļoti patika Ineses Kampusas un Diānas Zandes lekcijas, tās bija tik interesantas, ka nepamanījām, kā aizgāja veirāk kā divas stundas. Patika tas, ka radās diskusijas un jautājumi, šis pavadītais laiks kursos bija tiešām vērtīgs un kvalitatīvs.

 

Mazāk interesanta bija lekcija par mazuli, jo lektore likās jauka bērnu daktere, bet pietrūka lekcijai plānveidīguma un notika tāda kā mētāšanās no vienas tēmas otrā, kā rezultātā par pašu galveno varoni  - mazuli, ir tāds drusku miglains priekštats, kas tad ir normāli un kādām pazīmēm bērna uzvedībā vai fizioloģiskajās pārmaiņās jāpievērš pastiprināta uzmanība. Bet tagad pirmdienu vakaros mājās skatīsimies "Māmiņu kluba" filmas un izglītosimies paši.



Uz jautājumiem atbildes guvām pilnīgi noteikti un esam apmierināti par šo pieredzi, tā noteikti palīdzēs saprast pašu dzemdību procesu un tik galā ar mazo pēcnācēju kad dzemdības būs galā. Noteikti ieteikšu Jūsu kursus paziņu un draudzeņu ģimenēm, jo ir viegli ieteikt labas lietas!


Noteikti apmeklēšu vēl kādus Jūsu piedāvātos kursus un grūtnieču dienas!

 

Māmiņa Baiba:

Kursi mums patika. Visas 4 nodarbības bija interesantas un katrā uzzināju ko jaunu. Protams, liela daļa informācijas bija arī zināma, tomēr kursi palīdzēja iegūt lielāku pārliecību, ka viss izdosies un tas ir ļoti svarīgi. Visas 3 pasniedzējas bija ļoti zinošas un jaukas, atbildēja uz visiem interesējošiem jautājumiem.

 

Diānas Zandes lekcija šķita visizsmeļošākā - 2 stundu laikā tika pastāstīts ļoti daudz, lekcija bija tik tiešām pārdomāta un sagatavota, ar izdales materiāliem.

 

Ļoti patika brīvā atmosfēra. Kas pietrūka? Varbūt praktiskās elpošanas nodarbības, taču to visu var apskatīt vēlreiz Māmiņu kluba DVD un pašiem izmēģināt mājās gan kā elpot, gan pozas utt. Kas bija par daudz? Pārāk ievilkās prezentācija par cilmes šūnu banku, līdz ar to palika mazāk laika lekcijai par jaundzimušā kopšanu - prezentācijas vietā, ar izdales materiāliem varēja būt gana un visi, kam ir interese, var zvanīt un jautāt individuāli.

 

Noteikti ieteiktu šos kursus arī citiem topošajiem vecākiem, tā kā tajos var iegūt daudz noderīgu informāciju, atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, kā arī izjust kursos valdošo pozitīvismu un iegūt miera sajūtu, ka viss izdosies!

 

 

Dāvanas kursu beidzējiem

Kā jau minēts, Topošie vecāki 4 nedēļu laikā saņēma dažādas dāvanas vairāk kā 70Ls vērtībā:

{pic:10}

Huggies Newborn KIT

{pic:1}

Māmiņu Kluba DVD nr.1

{pic:2}

Māmiņu Kluba DVD nr.3

{pic:3}

Māmiņu Kluba DVD nr.5

{pic:4}

DVD "Rotaļas ar mazuli"

{pic:5}

Avent dāvanu komplektu

 

4

 

Cilmes šūnu atlaižu kuponu 40 Ls vērtībā

 

Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!

 

5

Kursus atabalsta:

 

6

 

1
4
  • Kursi notiek pirmdienās no plkst.18:00 - 20:00 Māmiņu Kluba krāsainajā studijā, Rīgā, Vīlandes ielā 1-9, tālr: 67350750

 

  • Kursu maksa: - 15 lati par vienu nodarbību no pāra (kopā 4 nodarbības), ko pabeidzot, saņem zīmogu mātes pasē ar atļauju ģimenes dzemdībām!

Ja arī Tu esi bērniņa gaidībās, piesakies uz Topošo Vecāku skolu! Vēl ir brīvas vietas uz janvāra nodarbībām! Piesakies, aizpildot anketu!

27. Oct 2009, 11:15

Cik forši!!!!
Un balvinjas tik jaukas!!!
😀😀😀