Vairāk kā 100 māmiņu ar bērniem un ģimenēm skries par Latviju!

Vairāk kā 100 māmiņu ar bērniem un ģimenēm skries par Latviju!

06. Jan 2010, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Māmiņu Klubs” kopā ar vadītāju, aktrisi un divu bērnu māmiņu Santu Didžus un vēl vairāk nekā 100 māmiņām skries par Latviju Ginesa rekorda skrējienā, kas noslēgsies 19.oktobrī, Daugavas stadionā, no plkst.10 – 11!

Māmiņas ar bērniem ratiņos, punčos un pie rokas, skries projekta „Skrien! Par Latviju!” noslēguma daļā, simboliski noslēdzot divu dienu ilgo skrējienu, ko rīko Latvijas 90.dzimšanas dienas svinību koordinators - Aizsardzības ministrija.

Ar šo skrējienu, kas kopumā notiks 2 dienas (18. un 19.oktobrī), tiks mēģināts uzstādīt jaunu Ginesa rekordu 100 m stafetē – vislielākais skrējēju skaits nepārtrauktā 100 m skrējienā 24 stundu laikā.

Māmiņu Kluba” vadītāja Santa Didžus arī pati ir aktīva māmiņa: „Es arī skriešu par godu Latvijai, kopā ar bērniem un vīru. Jūtos pagodināta, ka Māmiņu klubam kopā ar māmiņām un bērniem ir iespēja piedalīties Latvijas dzimšanas dienas lielajā skrējienā, turklāt, tik vēsturiskā mirklī, kā Ginesa rekorda uzstādīšanā mūsu valstij par godu! To nevar palaist garām!”

Māmiņas ar pavisam maziem bēbīšiem plāno piedalīties stafetes skrējienā, tādejādi saviem mazuļiem nodrošinot kaut mazu, tomēr vietu vēsturiskā Latvijas mirklī.

„Māmiņu kluba” skrējienam pieteikušās 117 mammas: „Šobrīd plānojam, kā nodrošināt, lai arī bēbīši varētu „skriet” kopā ar mums. Gatavojam slingus, ķengursomas, drošākus ratus, lai mazie arī varētu piedalīties! Starp mums ir arī topošās māmiņas. Šis pasākums visvairāk ir nepieciešams mūsu bērniem, viņu nākotnei par godu”, stāsta Sandija Salaka, „Māmiņu kluba” organizācijas vadītāja.

„Māmiņu kluba” māmiņas kopā ar bērniem noslēgs divu dienu ilgo skrējienu 19.oktobrī, plkst.10 - 11.

Esiet kopā ar mums un bērniem šajā skaistajā Latvijas mirklī!

Sīkāka informācija: Sandija Salaka, Māmiņu kluba organizācijas vadītāja, tālr: 29395519 www.lv90.lv

www.maminuklubs.lv  

19. Oct 2008, 13:14

Bija riktigi feini 😀 skrejam visa gimenite kopa 😀 pavisam bijam 5 😀 3 meitenes un 2 virieshi 😛

19. Oct 2008, 11:10

Fantastisks pasaakums 😀 Prieks bija noskatītīes uz visām ģimenītēm kas skŗēja, un paši arī skŗējām cik spējām 😀 Paldies!