Vai Tava ģimene lieto jūras ūdens aerosolus? Aizpildi anketu un laimē dāvanas!

25. Oct 2010, 16:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viens no paņēmieniem, kā ārstēt aizliktu degunu un iesnas, ir lietot jūras ūdens aerosolu! Vai Tava ģimene to lieto? Aizpildi anketu un laimē dāvanas!

 

Kas Tev ir jādara?

 

Aizpildi anketu zemāk līdz 10.februārim un pastāsti, ko Tu zini par jūras ūdeni, kā arī par jūras ūdens lietošanu Tavā ģimenē!


Dāvanas

10.februārī no visiem aptaujas dalībniekiem izlozēsim vienu, kura ir laimējusi dāvaniņas no Māmiņu Kluba atbalstītājiem!

 

1

altermed® kapsulas matu, ādas un nagu veselībai

Vienīgās pantenola kapsulas ar vitamīniem C, E. Sastāvdaļu komplekss efektīvi stiprina imūno sistēmu, palīdz atjaunoties ādai (gan pirms sauļošanās, gan pēc) un labvēlīgi ietekmē nagu un matu augšanu.

 

  • D pantenols organisma šūnās pārvēršas pantenonskābē, kam ir būtiska loma ādas reģenerācijā un gļotādas veidošanas procesā. Tas uztur ādas mitrumu un mīkstina to. Bez tam tas labvēlīgi ietekmē augšējo elpošanas ceļu gļotādas funkciju. Mitrinot mutes dobuma un deguna - rīkles daļas gļotādu, tas veicina gļotu izdali, ko rada saaukstēšanās un klepus.
  • Selēns ir dzīvībai svarīgs mikroelements, kas palīdz uzturēt imūno sistēmu.
  • C vitamīns paaugstina organisma aizsargspējas pret infekcijām, veicina brūču dzīšanas procesus un aizsargā gremošanas sistēmas gļotādu.
  • E vitamīns ir aktīva sastāvdaļa ar antioksidantu iedarbību. Tas stiprina imūno sistēmu un pasargā organismu no toksīniem, ko rada cigarešu dūmi un citi piesārņotāji, veicina ādas un gļotādu dzīšanas procesus.

{smallpic:2}

altermed panthenol forte 2% dušas želeja

Krēmveida dušas želeja ar augstu D pantenola saturu un mīkstinošu un mitrinošu iedarbību, kas padara ādu gludu un maigu. Ieteicams lietot pēc sporta nodarbībām un sauļošanās.

 

Lai veicas!

11. Feb 2010, 22:18

Mūsu ģimenē lietojam šo aerosolu iesniņu gadījumos...😀😀😀

02. Feb 2010, 19:20

Mazajai pagaidām, ja ir iesniņas,tad pieniņu papilinu, lai gan mājās ir Humer 150, to lieto lielākie bērni! Paši dažreiz arī esam lietojuši jūras ūdeni.

ultry ultry 02. Feb 2010, 11:29

Mees lietojam Quixx

02. Feb 2010, 11:12

Mēs lietojam Humer..bet tas laikam neattiecas uz šo konkursiņu!