Vai Dianatal gēls samazina plīsumu risku dzemdību laikā?

Vai Dianatal gēls samazina plīsumu risku dzemdību laikā?

28. Jul 2012, 17:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Vai Dianatal gēls var atvieglot dzemdības un tajās iztikt bez plīsumiem, ja tās būs otrās? Starplaiks starp iepriekšējām dzemdībām 1 gads un 8 mēneši, un pirmajās dzemdībās bijuši plīsumi.  

Konsultē vecmāte Baiba Zelka.

 

Kā apgalvo speciāliste, liela nozīme ir sievietes ticībai vai neticībai tam, ka šis gēls viņai dzemdību laikā palīdzēs un atvieglos slīdamību. „Tad, ja grūtniece būs pārliecināta, ka tas līdzēs, protams, efekts varētu būt lielāks. Tomēr to nekad viennozīmīgi nav iespējams prognozēt,” stāsta Baiba Zelka.

 

Tad, ja iepriekšējās dzemdībās sievietei bijuši izteiktāki iekšējie plīsumi, tad šajās, rētaudu vietās, Dianatal gēls šo slīdamību, protams, nedaudz palielinās un, iespējams, ka iekšējie rētaudi tiks skarti mazāk.

 

Runājot par ārējiem plīsumiem, šī gēla uzdevums nav pasargāt no tiem!

 

„Dianatal gēls darbojas iekšējā vidē! Kas attiecas uz iespējamiem ārējo – starpenes audu (piemēram, ādas) plīsumiem, tas, vai tie veidosies, atkarīgs no tā, kā sadzijuši iepriekšējie ārējie plīsumi, ja tādi bijuši, un no tā, kā šie rētaudi padosies šajās dzemdībās. Vēl to ietekmē arī tas, kā dzemdību brīdī grūtniece klausīs vecmātei. Gēls ārējos audus no plīšanas nepasargās, jo tas nav tā uzdevums,” tā vecmāte.

 

Līva Zaksa, www.maminuklubs.lv

 

Vai tu dzemdībās plāno izmantot Dianatal gēlu? 

 

 

PĒRC DIANATAL MĀMIŅU KLUBA VEIKALĀ!

{smallpic:1}