Turpinām sekot Patrika atveseļošanās procesam!

Turpinām sekot Patrika atveseļošanās procesam!

28. Oct 2010, 20:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir  jau atkal jauna nedēļa un arī jauns mēnesis! 

{pic:1}
Pirmdiena 1. februāris.

Šonakt bija ļoti karsts un abi neesam izgulējušies! Pienācis ir rīts, bet Patriks tāds niķīgs. Iedodu tējiņu padzerties un liekas, ka ir nomierinājies! 


No rīta labs pārsteigums no mazā puisīša pirmo reizi parāda man ar savu rociņu ''atā''-  kā piebildi saka arī ''atā”, sirds sāk pukstēt straujāk un asaras acīs parādās. Puisītis parāda man ar savu rociņu-ļoti aizkustinošs brīdis :)


Ejam uz nodarbību-neliekas, ka Patriks būtu priecīgs. Sākam vingrot, ložņāt pār visādiem šķēršļiem, bet niķis ir pārņēmis virsroku. 


Uzzinājām lieliskus jaunumus, ka mums būs atlikušās 10 reizes vingrošanas un masāžas valsts atmaksātas, bet jāatmaksā tikai dzīvošana. Naudiņa ietaupās :).

 

Izmantojam sāls kameru,kas arī ir vajadzīga puisītim,jo mazam ir bronhiālā astma! Vēl naudiņa tiks izlietota reizi nedēļā brauksim uz Valmieru uz Bobata vingrošanu pie jaukas terapeites Vinetas. 


Esmu šeit pat iegādājusies Patrikam speciālu riņķīti , kas palīdz pirkstiņiem un plaukstiņām!
{pic:2}
Nu jau 2.februāris


Nu mazais saprata, ka kārtējā darba diena ir klāt un ir atkal jāpastrādā. Šodien tiešām mazais ļoti cītīgu pastrādāja visādus šķēršļus pārvarēja, lai tiktu, kur bija iecerējis. 


Man prieks par Patriku!

Ar cieņu Patrika mamma Linda

04. Feb 2010, 10:55

Malacis puisītis😀) Un ari mammas,kas neatlaižas...😀 Lai jums panākumiem bagāts rehabilitācijas kurss😉