Testējam NUK trauku mazgājamo līdzekli kopā!

Testējam NUK trauku mazgājamo līdzekli kopā!

20. Jul 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs, saņemot NUK trauku mazgājamo līdzekli, bijām pārsteigti, jo, atverot vaļā, nebija smaržas un konsistence bija savādāka, nekā citiem trauku mazgājamiem līdzekļiem. 

Es varu pateikt, kāpēc mēs testējām kopā, jo es nebiju vienīgā, kas izmēģināja šo līdzekli. Bija vēl viena māmiņa, kas izteica vēlmi pamēģināt un bija pārsteigta par šo produktu. 

Tā nu sākšu padalīties ar pieredzi. Es atradu savas mazās pudelīti, ko nesen biju nolikusi nost, no burkānu sulas lietošanas tā bija oranža, un man bija doma to pudeli mest ārā, bet tad iedomājos - pamēģināšu to izmazgāt ar NUK trauku mazgājamo līdzekli. Secināju, ka šo pudelīti varētu lietot pat vēl tagad, man ļoti patika, ka viss viegli nāca nost. Netīrumi nomazgājās, neskatoties uz to, ka viss jau bija pastāvējis. Mazā arī mazgāja un nemanīju, ka būtu kas kaitīgs, viņai patika arī šis process. Man patika tas, ka nebija smaržas, šķiet, ka sastāvs bija visai draudzīgs bērniem. Padalīsimies ar bildītēm - redzēsiet, kāda pudelīte bija pirms un pēc mazgāšanas. 

 

 

Varu teikt, ka man ļoti patika, un tas turpmāk būs meitiņas trauku un krūzīšu kopšanai, ja arī būs vēl kāds mazais, lietošu tikai šo trauku mazgājamo līdzekli, jo man patika, un atšķirība bija viennozīmīgi pamanāma. 

Bet tagad uzrakstīšu otras māmiņas viedokli un domas, ko viņa pauda par šo līdzekli. Tā ir manas otras pusītes brāļa sieva. Tā kā viņa bija blakus un arī viņai mazais lieto pudelītes, izmēģinājām līdzekli arī uz viņas pudelītēm. 

Iespaids patīkams arī viņai bija uzreiz, viņai arī patika tas, ka nebija smaržas, līdzeklis ir viegli noskalojams un atšķirība ir pamanāma uzreiz. Pat viņa nebija vīlusies, lai gan domāja, ka viens no bērna knupīšiem nekad vairs nebūs lietojams, bet nu - lieto vēl tagad. Knupītim bija iekšpusē lipīgums no lietošanas, bet izmazgāt to nebija iespējams, mēģinājām ar NUK trauku mazgājamo līdzekli un - rezultāts ir labs, nelīp un palika viss tīrs. Tā lūk! Parādīsim pārmaiņas arī bildēs. 

Šajā bildē redzams, ka pudeles knupis ir lipīgs no piena atliekām. 

Bet te - jau labs rezultāts un prieks par tīrības sajūtu! :)

Tālāk mēģinājām dabūt nost ūdens nogulsnes no dzeramās pudelītes apakšas. 

Bet rezultātu jūs tūlīt manīsiet

Mums bija patiešām liels prieks un pārsteigums par to, ka tomēr visu var nomazgāt un pudelītes var turpināt lietot

 

Tātad, mūsu abu domas viennozīmīgi ir pozitīvas un pārsteigums ir par rezultātu, un arī turpmāk mājās lietosim NUK trauku mazgāšanas līdzekli. 

Liels paldies par šo iespēju testēt šo līdzeklīti :)

Gaidām arī Tavu atsauksmi par NUK trauku mazgājamo līdzekli

 

Trauku mazgāšanas līdzeklis ir paredzēts trauku mazgāšanai ar rokām. Deva, ko iegūst vienu reizi viegli saspiežot pudeli ir pietiekama, lai nomazgātu pilnu izlietni ar netīriem traukiem. Efektīvi attīra, neradot pārmērīgas putas.

- Nesatur smaržas/krāsvielas

- Naturāls

- Efektīvi tīra un attauko

- Draudzīgs jūsu ādai

- Ātri un pilnībā bioloģiski pašsadalās

- Minimāla ietiekme uz ūdens kvalitāti

- Derīgs lietošanai bērnu pudelīšu mazgāšanai