Septivon® rokas želeja vienmēr līdzi!

Septivon® rokas želeja vienmēr līdzi!

24. Aug 2010, 22:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piektdienas vakarā pie mums sabrauca ciemiņi raudzībās, tad nu pirmais, ko darīju, protams, iedevu izmēģināt želeju. Sākumā ciemiņi ļoti skeptiski pret to attiecās, bet, kad pamēģināja, bija patīkami pārsteigti, piebildīšu, ka mums pašiem arī šī želeja tagad vienmēr ir līdzi somā, ja sanāk iziet ārpus mājas, jo ne vienmēr pie rokas mēdz būt ziepes un ūdens un šī ir ļoti laba alternatīva.

{smallpic:5}


Ivetas domas par šo želeju:

 

„Izmēģināt to dezinfekcijas līdzekli bija ļoti interesants pasākums. Es pat biju patīkami pārsteigta... Tas pirmais iespaids, ka līdzeklis likās kā šķidrās ziepes, kas ir jānoskalo, bet īstenībā kā parast ūdens. Smarža gan viņam bija diezgan stipra, bet ļoti ātri izgaisa un rokas bija jau sausas. Patīkami bija tas, ka līdzeklis neatstāj nekādas pēdas un āda nepalika sausa... Visumā - biju ļoti apmierināta...”


{pic:1}
Zanes domas:

 

„Tā kā mans dzīvesveids ir ļoti aktīvs un es diendienā atrodos sabiedrībā: gan augstskolā, sabiedriskajos transporta līdzekļos, kā arī satieku ļoti daudz cilvēkus, man ir nepieciešama papildus aizsardzība. Roku mazgāšana ir diezgan komplicēta, jo ne visur var tās nomazgāt, tad, manuprāt, šīs Septivon dezinfekcijas līdzeklis ir lielisks palīgs, jo jebkur kur es atrodos, es varu to lietot un tas mani pasargās no dažādiem mikrobiem. Manuprāt, tas ir ļoti efektīvs.”

{smallpic:8}

Inas domas:

 

„Biju patīkami pārsteigta, ka želeja tik ātri iesūcas ādā, un dažu sekunžu laikā spirta smarža pazūd.”

Paldies par iespēju izmēģināt šo līdzekli, turpmāk šī želeja būs viena no lietām, kas vienmēr atradīsies dēla autiņbiksīšu somā!


Ar cieņu,
Antra

1

SEPTIVON® roku higiēnas želeja 100ml


Viens no priekšnosacījumiem, lai aizsargātu sevi no mikrobiem un vīrusiem ir regulāra roku mazgāšana!

SEPTIVON®:

  • Attīroša, antibakteriāla želeja rokām
  • Piemērota ikdienas lietošanai pieaugušajiem un bērniem no 3 gadu vecuma.
  • Atbilst ES normām.
  • Pēc lietošanas rokas nav jāmazgā, jo Septivon satur glicerīnu, kas mitrina ādu. 

 

Beļģijā veiktie testi pierāda, ka Septivon aizsargā pret H1N1 vīrusu jeb mums plašāk pazīstamo Cūku gripu!

 

SEPTIVON® roku higiēnas želeja 100ml, aptuvenā cena aptiekās 1,90 Ls. Pagaidām pieejams Ģimenes aptiekās, bet sākot no 5.novembra arī citās aptiekās visā Latvijā.

 

03. Dec 2009, 13:30

Mēs esam nopirkuši jau otro iepakojumu-lietojam un mums patīk😀