Piedalies jaunajā mīļāko rotaļlietu konkursā!

Piedalies jaunajā mīļāko rotaļlietu konkursā!

26. May 2011, 14:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu mīļmantiņas ir glābiņš jebkurā dzīves situācijā – tās ir gan mierinātājas, gan uzticamākais draugs un sabiedrotais. Nav nekāds brīnums, ka savas mīļās mantiņas cilvēki atceras visas dzīves garumā!

 

Māmiņu Klubs sadarbībā ar Latvijas Koncertiem uzsāk jaunu konkursu ciklu, kas ilgs līdz pat pavasarim! Katram konkursam būs sava tēma, savs uzdevums un sava balva :)

 

Pirmais no 4 koncertiem koncertciklā "Patiešām maziņiem" sāksies jau 24.oktobrī ar nosaukumu „Alvas zaldātiņa sapnis”  , kurā iepazīsim Alvas zaldātiņu, kurš sapņo sastapt skaistāko lelli un doties ar viņu tālā ceļojumā.

 

Lūk, arī Tev būs iespēja ielūkoties Alvas zaldātiņa sapnī, ja piedalīsies mīļāko rotaļlietu konkursā un kļūsi par vienu no laimētājiem!

 

Tātad kas Tev ir jādara?

 

Uzraksti stāstiņu un pievieno ne vairāk kā 5 bildes ar sava bērna mīļāko mantiņu, pastāstot, kāpēc tieši šī mantiņa ir vismīļākā!

 

Tad stāstu ar bildēm, iesūti šeit, un piedalies balsošanā!

 

Balvas

 

No 10 populārākajiem stāstiem Latvijas Koncerti un Māmiņu Klubs izvēlēsies 3 laimīgos, kas ar visu ģimeni varēs doties baudīt šo koncertu "Alvas zaldātiņa sapnis" klātienē!

 

Aiziet, sākam!

 

Konkurss ilgst līdz 20.septembrim!


06. Aug 2010, 15:27

gribēju pielikt grāmatzīmēm,bet vairs nav tāda iespēja☹

05. Aug 2010, 14:07

Mums mīļākā manta ir žirafe Sofija. Labākā manta bebukiem, kam nāk zobiņi. Man uzdāvināja draudzene, kuras 3 bērni jau paši ar šo mantu uzauguši un es esmu sajūsmā.
http://sophiegiraffe.net/

taschinka taschinka 05. Aug 2010, 12:56

Interesants konkursins un mums ar ir ko pastastit.

mamma27 mamma27 05. Aug 2010, 12:53

Superīga iespēja,jo tie koncerti ir superīgi. Mēs pagājušo gadu bijām uz koncertu ciklu Pašiem mazākajiem. Adrianam ļoti patika, viņš vēl tagad šad tad prasa kad iesim uz koncertu,kad esam Vecrīgā.