Parunāsim par hobijiem!

Parunāsim par hobijiem!

14. Oct 2010, 16:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīvais laiks tāpēc arī ir brīvais laiks, kad tas pieder tikai katram personīgi un tajā var darīt tieši to, kas pašam vislabāk patīk!

 

Kādi ir mūsu hobiji?

 

Māmiņu Klubs ir laba vieta, kur par tiem padalīties un mēs jau redzam, ka starp mūsu māmiņām ir izcilas pavāres, čaklas rokdarbnieces, rotu darinātājas un skaistumkopšanas speciālistes.

 

Uzrakstiet arī jūs par saviem hobijiem!

 

  • Kādas nodarbes patīk un kam veltat laiku ārpus ģimenes pienākumiem, tikai sev?
  • Kur meklējat informāciju par savu hobiju?
  • Kādu nākotni šim savam hobijam paredzat savā dzīvē? Vai plānojat to attīstīt līdz kādam mērķim?

 

Piedalieties diskusijā šeit pat komentāros. Bet, ja ir arī bildes, lieciet savā blogā ar virsrakstu "Mans hobijs"

 

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

ilzel

Tev ir burvīgi padevies tas ēst gatavošanas hobijs! Vai zināji, ka esmu Tev sarunājusi veselu lappusi žurnālā "Mazulis" ar Tavām receptēm!

23. Jan 2010, 13:20

Vispār man ir ļoti daudz un dažādu hobiju. Vasarā man ļoti patīk braukt pie savas mammas un ņemties pa dārzu.Tā es tieku galā ar negatīvam emocijām. Ziemā man patīk tamborēt, slēpot, nodarboties ar floristiku. Bet, visvairāk es mīlu dejot un dziedāt. Ar vīru vakaros, kad mazā jau čuč, mēdzam padejot un uzspēlēt cirku...

22. Jan 2010, 16:26

paldies 😀

22. Jan 2010, 15:06

Mans hobijs jau vairak kaa 4 gadus ir muzika spelejot kaa DJ Rigas klubos. Sakuma ta bija tiri vienkarsa interese, kas parauga kaa blakus darbaa par kuru sanemu ari algu. Ar savu draugu iepazinamies tiesi tada veida- kluba, jo ari vins tur stradaja tada pasa profesija un nu jau kaa 2 menesus audzinam musu mazo DJ junioru 😀 Si butiba ari ir musu visu kopeja interese, jo ta aiznem lielako dalu briva laika interesejoties un attistot savas prasmes. Un lidzko delins paaugsies, nesaubos, ka ari vinam patiks paskrecot uz kadas plates 😀)

22. Jan 2010, 14:56

Meitenes kaa var uzsakt savu blogu? Es nevaru atrast tadu iespeju 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

nikea

Cik interesants hobijs! Kādā ansamblī jūs dziedat?

22. Jan 2010, 11:32

Mana dzīve , laikam visa sastāv no hobijiem. Esmu sapratusi, lai es būtu pilnīgi laimīga un apmierināta ar dzīvi, man arī ir jādara darbs, kas sagādā prieku. Citādi jājūk prātā. Esmu beigusi mākslas skolu- apģērbu dizainu. Gandrīz 3 gadus vairs nestrādāju apgūtajā profesijā. Bet mūžīgi nagi niez kautko uzšūt, uzķimerēt, ekspermentēt ar materiāliem un tehnikām.
Tā kā šobrīd studēju kultoroloģiju- reizi nedēļā apmeklēju Rīgas mākslas galerijas un iztādes. Interesanti papētīt mākslas tendences un tehnikas.
Šogan būs trešais gads ,kad mani darba kolēģi ir mani ģimenes locekļi- audzējam ziedus. Un arī tas ne tikai ir darbs , bet hobijs. Traki gribas apgūt labus floristikas kursus, kas patiešām kotējās, nevis ķeksīša pēc "florists".
Šis viss ieņem lielu lomu tajā , ko gribu un grasos darīt nākotnē. Viss labāk man patīk ka skaitos darbā, pelnu naudu, bet faktiski emu kopā ar bērnu. Kad nav ziedu sezona, nemitīgi ir kāds pasūtijumi un varu radoši izpausties.

22. Jan 2010, 11:31

es agrāk 2g spēlēju florbolu, tgd ir doma atsākt, ja Boss dos..

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Pavisam nesen sev brīviem brīžiem atklāju ļoti interesantu lietu kā Taro. Tā ir kāršu sistēma , ar savu filozofiju, vēsturi, dažādiem veidiem.

Taro mani interesē nevis kā zīlēšana (lai gan to tur arī var darīt, ja grib un māk), bet drīzāk kā lielisks veids, kā atklāt svī jaunas īpašības, zināšanas par pasauli un kreatīvo domāšanu.

Par un ap Taro ir milzum daudz grāmatu - lai to saprastu, tas tiešām ir jāstudē, bet savu sākotnējo interesi esmu pārvērtusi Taro dāmu pulciņā - tiekamies reizi nedēļā.

Sieviškīgi un aizraujoši!