Palīdzi izveidot dienas centriņu!

Palīdzi izveidot dienas centriņu!

28. Nov 2010, 13:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

BO „Ģimeņu labais gariņš” vēlas Siguldas novada Mores pagastā izveidot dienas centru, kur gūt patvērumu grūtā brīdi. Ja vari, atsaucies un palīdzi!

 

Šobrīd arvien vairāk aktuāli paliek dažādi sociālie dienas centri – vieta, kur ikvienam rast patvērumu grūtā brīdī. Nomazgāties, ja tas nepieciešams. Izmazgāt savas drēbes. Padzert siltu tēju, iesaistīties dažādās aktivitātēs un vienkārši pabūt kopā ar līdzcilvēkiem.


Redzot situāciju Siguldas novada, Mores pagastā, mēs BO „Ģimeņu labais gariņš” nolēmām, ka šeit vajadzētu ko līdzīgu izveidot. Telpas mums ir (aptuveni 400kvm platībā), tik pietrūkst nepieciešamie līdzekļi remontam un telpu iekārtošanai.


Varbūt kāds no Jums varētu ziedot: tapetes, krāsas, līmes, flīzes, kanalizācijas caurules, elektrības vadus, u.c. remontam nepieciešamos materiālus. Vēl būtu nepieciešami arī galdi, krēsli, arī gultas, jo doma ka šajā centrā uz laiku varētu patverties grūtībās nonākušie. Veļas mazgājamā mašīna, arī virtuves trauki gan gatavošanai, gan ēdināšanai mums noderētu. Vēl mums nepieciešama tāda liela lieta ka apkures krāsns. Kā arī, tā kā būs bērnu dienas centrs, tad nu lūgums, ziedot arī rotaļlietas, grāmatas, DVD, u.c. radošām nodarbībām nepieciešamās lietas.

 

Ja varat kā palīdzēt, mūsu kontakti lbsgarins@gmail.com, vai Ieva 26582867 un Dace 26802770
Jau iepriekš paldies, par sniegto atbalstu!

Ar cieņu Ieva Brenčeva, "Ģimeņu labais gariņš", valdes locekle

01. Mar 2010, 14:35

Vai, kā es priecājos par tādiem uzņēmīgiem cilvēkiem 😀 Lai jums veicas!