Oksana (iksi), PALDIES tev par Lielo pastaigu!

Oksana (iksi), PALDIES tev par Lielo pastaigu!

10. May 2012, 11:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc kārtas jau trešā Lielā Pastaiga ir galā! Pirmā notika aprīļa vidū, otrā - maija vidū, bet trešo nolēmām rīkot pēdējā pavasara mēnesī!

Ar laikapstākļiem mums paveicās, bet visvairāk mums paveicies ir ar Oksanu (iksi), jo tieši viņa kļuva par šāda pasākuma iniciatori trīs gadus atpakaļ.

Kā Tevī dzima šī īdeja par Lielās Pastaigas organizēšanu?

Ieraudzīju internetā flešmobu ar parastiem cilvēkiem un iedomājos, kāpēc gan mēs nevarētu sarīkot ko līdzīgu, jo māmiņas mums ir aktīvas - vajadzētu taču izdoties. Un izdevās!

- Kas bija pats sarežģītākais, ja runājam par gatavošanos pasākumam?

Tas, ka nevar nekādi vienoties ar laikapstākļiem, lai konkrētajā dienā tie būtu labi. Bez tam, arī pašu datumu izvēlēties nebija viegli, jo bija jāņem vērā vairākas nianses: visiem ir darbs, ģimene, brīvdienas, protams, daudziem nesakrīt. Lietuvā šogad pastaiga vispār iekrita tieši Mātes dienā, ko tur pieņemts svinēt ģimenes lokā. 

Šajā gadā gatavojāmies Lielajai pastaigai tikai 2 nedēļas, neskatoties uz to, ka parasti tādi lieli projekti tiek gatavoti apmēram mēnesi. 

Es katru dienu sūtīju ziņojumus, elektroniskās vēstules, ja nu gadījumā kāds ienāk e-pastā, izlasa un kļūst ieinteresēts. Ļoti pietrūka brīva laika, bet, pateicoties citu māmiņu un Māmiņu Kluba atbalstam, mēs ar visu tikām galā. 

- Kādi ir plāni nākotnei, kas vēl padomā?

Man aug bērns, tātad - aug arī iespējas. Parādās krietni vairāk laika jaunu ideju realizācijai. Plānos ir arī citi, ne mazāk interesanti projekti, bet pagaidām savus noslēpumus neatklāšu. 

Visa Māmiņu Kluba vārdā

Gribam pateikties Oksanai par viņas:

iniciatīvu,

radošo garu,

aktivitāti,

mērķtiecību,

darba sparu,

atbildības sajūtu

un lielo vēlmi - iet uz priekšu!

P-A-L-D-I-E-S!

Kā pateicību, pieņem no mums:

grupas nodarbību abonementu 

Māmiņu Kluba Vecāku skolā,

ar derīguma termiņu - 1 GADS!

Un vēl:

 Huggies® Little Walkers® iepakojumu

Dekoratīvo salvešu Kleenex Decor iepakojumu

 

Biļetes uz jebkuru Leļļa Teātra izrādi

Grāmatiņu Mārlijs un kaķēni no Zvaigzne ABC

Vairāk par grāmatiņu lasi šeit!

Džons Grogens (John Grogan) ir Amerikas Savienotajās Valstīs iecienīts un godalgots žurnālists. Viņš sarakstījis grāmatu pieaugušajiem “Mārlijs un es”, grāmatas pusaudžiem un bilžu grāmatas bērniem. Visas viņa grāmatas ir ļoti populāras.

Kad ģimenē ienāk divi mazi kaķēni, kucēns Mārlijs par jauniegūtajiem draugiem ir tik sajūsmināts, ka seko tiem katrā solī. Taču lielajam un neveiklajam kucēnam nepavisam nav viegla dzīve kopā ar diviem gracioziem un rotaļīgiem kaķēniem. Vai tas ir taisnīgi, ka suņuks tiek rāts par to pašu, par ko kaķēni tiek apbrīnoti?

Kas spēs remdēt sarūgtinātā kucēna sirsniņu? Nu, protams, – abi draiskie pūkainīši. Mārlijs pārliecinās ne vien par to, ka sunim nemaz nav jācenšas atdarināt kaķus, bet arī par to, ka savējo vidū pat vislielākais negantnieks tiek mīlēts no visas sirds.

Hematogena batoniņu komplektu

Visas dāvaniņas gaida tevi Māmiņu Kluba redakcijā!

PALDIES!!!

Māmiņu Klubs