Noslēgusies aptauja par vasaras nometnēm

Noslēgusies aptauja par vasaras nometnēm

05. Mar 2012, 14:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs noslēdzis ekspersaptauju par bērnu vasaras nometņu apmeklēšanu šajā vasarā. Kā atklāja rezultāti, 69,8% vecāku nav sūtījuši bērnu uz vasaras nometnēm, savukārt 14% šajā gadā būs pirmā reize. Atkārtoti uz nometnēm savas atvases sūtījuši 10,5% aptaujāto.

 

Tā kā vasara ir tepat aiz stūra, laiks sākt izskatīt nometņu piedāvājumus. Kā atzina respondenti, 61,4% aptaujāto nezina par piedāvājumiem, 24,6% savukārt vēl nav izlēmuši pretēji 14% aptaujātajiem vecākiem, kuri ir jau izvēlējušies vasaras nometni šai vasarai.

 

Atdodot bērnu citu rokās, svarīga ir drošība. To atzina 82,5% visu respondentu. 57,9% no visiem aptaujātajiem atzina, ka izvēlas tematisko nometni, vadoties pēc bērna interesēm. Tikpat svarīga ir arī nometnes cena- šis faktors bija svarīgs 78,9% aptaujāto no visiem respondentiem.

 

Paldies visiem, kas piedalījās,bet nu vēlamies dāvināt Zvaigne ABC grāmatu "Meitene, kas spēlējās ar uguni" laimējusi Alīna Krūmiņa.

 

 

Uzzini vairāk par grāmatu šeit!

 

Stīga Lārsona, kas pērn tika atzīts par populārāko rakstnieku Eiropā, triloģijas MILLENNIUM otrajā grāmatā – romānā „Meitene, kas spēlējās ar uguni”, - Zviedriju satricina trīs nežēlīgas slepkavības. Aizdomas krīt uz romāna galveno varoni Līsbetu Salanderi, kura ir atgriezusies Zviedrijā pēc ilgas uzturēšanās ārzemēs. Viņa ir ļoti bagāta, bet pavisam vientuļa.
Līsbeta Salandere nolemj uz visiem laikiem nokārtot rēķinus ar pagātni un sodīt tos, kas pelnījuši sodu. Policija sāk viņas medības.
Žurnālists Mīkaels Blumkvists netic Līsbetas vainai un uzsāk pats savu izmeklēšanu, lai atrastu īsto slepkavu. Viņš atklāj tumšus notikumus Līsbetas pagātnē. Pēdas ved pie kāda noslēpumaina vīrieša, no kura visi baidās. Līsbetai Salanderei ar viņu ir kārtojami īpaši rēķini.
Mīkaela Blumkvista un Līsbetas Salanderes ceļi atkal krustojas.

 

 

Pēc grāmatas aicinām uz Māmiņu Klubu līdz 6.jūnijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!