Noskaidroti sapņi un vēlmes Māmiņu Kluba īsziņu konkursā

Noskaidroti sapņi un vēlmes Māmiņu Kluba īsziņu konkursā

07. Jul 2011, 15:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēdzies pirmdienas īsziņu konkurss, kurā aicinājām Tevi pastāstīt par saviem sapņiem- miegā sapņotiem vai domās izsapņotiem! Kurš laimējis apgāda "Zvaigzne ABC" Gustava Hindmana Millera grāmatu ''Sapņu grāmata. 10000 sapņu tulkojumu''?

 

Sapņi jūsu atbildēs bija patiešām dažādi-cits vēlējās meitiņu, cits- nolikt tiesības, vēl kāds iegūt sapņu darbu vai aizbraukt ceļojumā.. Novēlam visiem piepildīt savus sapņus un izsapņot vēl arī citus!

 

Šajā reizē apgāda "Zvaigzne ABC" Gustava Hindmana Millera grāmatu ''Sapņu grāmata. 10000 sapņu tulkojumu''! izlozē laimējusi Svetlana Lange.

 

Gustava Hindmana Millera slavenā sapņu grāmata pirmoreiz izdota XIX gadsimtā, izturējusi laika pārbaudi mūsdienās un joprojām ir autoritatīvākā visā pasaulē.


Vairākas paaudzes izmantojušas populāro sapņu tulku, lai skaidrotu savu sapņu nozīmi, izvērtētu pagātnes notikumus un ielūkotos nākotnē.

Gribat uzzināt, ko nozīmē jūsu sapnis? Mēģiniet atcerēties sapņa sižetu, tā spilgtākos brīžus un tēlus, nosakiet atslēgas vārdus un tad sameklējiet vajadzīgo tulkojumu. Jebkurā gadījumā iegaumējiet – priekšmetu un simbolu izvēle sapnī nav nejauša. Sapnis var būt gan vēstnesis, gan informācijas avots, gan pagātnes spilgtāko notikumu atspoguļojums.

Šī grāmata palīdzēs jums atminēt sapņu noslēpumus, rast atbildes uz jautājumiem, kā dzīvot laimīgāk un harmoniskāk, kā saprast sevi un atrisināt samilzušās problēmas.

 

 

 

Tavs Māmiņu Klubs

Ja neesi reģistrējies, izdari to šeit un saņem Māmiņu Kluba īsziņas jau nākamajā nedēļā!

 


3
LaimīgāPriede LaimīgāPriede 08. Sep 2010, 13:58

Apsveicu 😀
Man bija ap pusnakti šoreiz 😉

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 08. Sep 2010, 13:56

Šajā nedēļā īsziņas pie dažiem nonāca nedaudz vēlāk kā parasti. Palūkojies, varbūt īsziņas iekritušas junk-meilos!

08. Sep 2010, 13:50

Man nebija īsziņa!!!