No mājsaimnieces par uzņēmēju

No mājsaimnieces par uzņēmēju

15. Oct 2010, 21:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlējos pastāstīt savu stāstu Māmiņu kluba portālam. Varbūt tas kādu iedrošina, iedvesmo!

 

Līdz šim biju mājsaimniece. Man aug dēls Rihards- 6 gadi un meita Anna- 3 gadi.

 

Strādāju no mājām, pārsvarā ar mārketingu saistītus darbus. Bet tā līdz galam piepildīta un apmierināta ar savu darāmo nejutos.

{pic:1}

Tad kādu dienu vīrs no darba atveda milzīgu kartona kasti. Uztaisījām no tās Annai mājiņu- izgriezām logus, durvis, bērni paši krāsoja, es krāsoju, arī vīrs krāsoja- visi pielikām roku mājas tapšanā!

 

Nu bērniem bija savs nams! Arī mūsu mazie viesi bija kā pielīmēti mājai!

 

 

Tad kādu nakti kāds burtiski manī iedvesa ideju- tev šādas mājas ir jāražo! Lai katram bērniņam ir savs namiņš! Šī ideja mani tā pārņēma, ka atteikties no tās vairs nebija iespējams.

 

{pic:2}

Es neesmu pārāk uzņēmīga un nekad dzīvē nebūtu varējusi iedomāties, ka man varētu būt savs uzņēmums. Bet man ir! Jau divas nedēļas esmu SIA „Annahouse” saimniece! Ražojam namiņus, drīz būs jauni namiņi ar skaistām kontūrām, kuras mazais varēs izkrāsot, taps jauni produkti no mūsu Latvijas kartona.

 

Nu gan jūtos piepildīta un laimīga ar savu darāmo! Man ir izdevies atrast savu aicinājumu un tas sniedz tik daudz prieka! Lai katrai no Jums izdodas atrast savu taciņu, kura ved pareizajā virzienā. Tad pēkšņi dzīve rādās savādāka- tu redzi sevi citā gaismā, atklāj sevī nezināmo, kas līdz šim snaudis un gaidījis savu iznākšanu!

 

 

Interesantākais, ka līdz tam biju rakusi un sevi meklējusi pavisam svešā lauciņā un centusies sevi piepildīt ar lietām ,kuras nav domātas man! Bet izrādījās, ka tas, par ko vismazāk biju iedomājusies, bija radīts tieši man!

 

Tagad cītīgi strādāju pie tā, lai Annahouse namiņi būtu pieejami veikalos.

 Māmiņa Agnese Irbe

www.annahouse.lv

24. Jan 2010, 10:01

Cik feins stāsts.
Tādus gribētos dzirdēt vairāk- tas noteikti jaunās sievietes mudinātu pašām ko uzņemties darīt un iedvesmotu. Tas ir fantastiski, ka ir uztapis tik orģināls un neredzēts produkts. Domāju ka tādām idejām šodien ir nākotne. No sirds novēlu, lai veicās!!!!!!!!!!