Nedēļas testa produkts: Bübchen Wasch Gel

Nedēļas testa produkts: Bübchen Wasch Gel

16. Jul 2012, 10:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs arvien piedāvā izmēģināt arvien jaunus produktus un sniegt par tiem atsauksmes- patika, nepatika, vai vēlētos iegādāties- atsauksmes ir jūsu ziņā!Šai nedēļai aicinām pieteikties uz Bübchen Wasch Gel testēšanu!

 

Māmiņu Klubs ir pārliecinājies, ka mazgāšanas gels paredzēts ikdienas jūtīgas ādas un plāno matu attīrīšanai un tā unikālā bezasaru formula ļauj lietot šo mazgāšanās līdzekli kā šķidrās ziepes jau no bērniņa pirmajām dzīves dienām. Tā ērtai dozators padara šī līdzekļa lietošanu ekonomisku.

Bübchen Wasch Gel nodrošina maigu attīrīšanu un bagātina ādu, kā arī matus ar vērtīgām barojošām sastāvdaļām. Gēls nomierina un mitrina bērniņa ādu.

Gēls paredzēts bērniem no dzimšanas brīža un visai ģimenei.

Sastāvs: kviešu proteīnss, dabisks kumelītes ekstrakts;nesatur ziepes, bez krāsvielām un konservantiem. PH-neitrāls (5,5)

 

Vēlies izmēģināt šo līdzekli?

Iesūti savu pieteikumu ar bildīti šeit, aprakstot, kāpēc tieši Tavai ģimenei būtu jāsniedz iespēja izmēģināt Bübchen Wasch Gel!

 

Jau 30.septembrī paziņosim tās laimīgās māmiņas, kuras savā ģimenē varēs izmēģināt šo mazgāšanas gelu!


29. Sep 2011, 13:04

Lietojam jau tagad. Ļoti patīk.

Nepatīk tas, ka nevar nopirkt saturu ar ko uzpildīt šo pudeli, vienmēr jāpērk jauna. Kas nozīmē, ka tas ir gan dārgāk, gan dabai nedraudzīgāk.

Vai varbūt ir, es tik nezinu kur?

28. Sep 2011, 08:04

Tākā Bubchen produkciju mēs izmantojam ikdienā, gribētos izmēģināt arī ko jaunu no viņu piedāvātā klāstā, it īpaši jau tāpēc, ka ikdienā mēs tādus gēlus neizmantojam, var būt pēc tā pamēģināšanas mūsu domas mainīsies un turpmāk šāds produkts papildinās arī mūsu ikdienu😀