Mūsu pagasta svētki bija super!

Mūsu pagasta svētki bija super!

03. Jul 2012, 12:53 saulux10 saulux10

Labdien visiem MK lasītājiem :)

 

Pirms mēneša mūsu pagastiņš svinēja svētkus-pagasta svētkus,kur bija apvienoti dažādi pasākumi un dažādi konkursi,par visu ar jums es padalīšos,bet visu pēc kārtas:

 

Tātad 12 augustā ieskandinājām mūsu pagastiņu ar jautrām un Latvijā pazīstamām un populārām dziesmām,kurā notika sadziedāšanās un skaista fotosesija,kurā ikviens varēja nofotogrāfēties prefesionāla fotogrāfa skatījumā.

 

Otrā dienā 13 augustā notika pēdējā gadā dzimušo bērniņu sveikšanā,kurā sveica arī mūsu mazo puķīti, dāvināja skaistu sudraba karotīti ar uzrakstu "Mazajam Vidrižniekam" klāt skaistu hēlija ballonu un ar veselu rituāla iesvētīšanu( šūpošanu ādā,vēdināja ar piparmētru slotiņām un dziedāja veselības dziesmu meitenītēm un puisīšiem)

 

Nikoliņa plaudē brasajiem dziedātājiem:)

 

Šeit Nikolai pasniedz Sudraba karotīti:)

Tālāk Visus bērnus priecēja un izklaidēja Vinnijs Pūks un siventiņš ar jautrām pasakām,konkursiem un atrakcijām.

Šeit siventiņš sēj zīli,lai tā izaugtu liela liela liela :)

Un Vinnijs pūks grib gardum gardo medu,bet viņa nav,kur lai to dabū?

Bet pirāts veidoja dažadas figūriņas no balloniem,gan sunīti,puķīti zobenu un tas vis par brīvu,arī mēs tikām pie skaista rozā sunīša.

Darbojās arī sejas apgleznošana,kur meitene ar lielu uzcītību un atdevi apgleznoja bērna sejiņas,ko nu katrs vēlējās un arī tas vis par brīvu(Paldies par to mūsu pagastiņam)

Un šeit atkal notiek dažadas rotaļas!

 

 

ēzelīša astes meklēša bērniem ļoti patika,kopā bija ļoti ļoti daudz ēzelīšu astes,kuras bērni pēctam piestiprināja pie dupša un paši kluva par ēzelīšiem,bērniem patika grozīt savus dupsīšus.

 

Šajā bildē norisinās zīmēšanas nodarbība,kur bērni parāda savas zīmēšanas prasmes,jāzīmē ir savas rociņas,zīles,medus pods,balloni u.tt.

Arī Nikola pieliek savu roku,lai lielais darbs uz priekšu iet:)

 

Nikola piedalījās arī rāpošanas sacensībās,kur savā vecuma grupā bija vienīgā,tad nu atlika sacensties ar Vinniju Pūku,Nikola pieveica apaļo lāčuku.

 

 

Nikolas Balva.

Foto ar Vinniju Pūku ;)

Foto ar siventiņu:)

Foto ar Pirātu:)

Vakara izskaņā bija Balle,kurā ar vīriņu atpūtāmies kamēr mazā pabija kopā ar savu mīļo un dārgo omīti.

Laidām gaisā debesu laternas,tas bija fantastisks skats,kā skaistas krāsainas zvaigznes debesīs,priecēja mūsu visu acis un sirdis vienuviet.

 

P.S.Visu dienu gāja sporta spēles,kur par medaļām cīnījās ikkatrs stiprinieks ;)Kā arī no rīta bija zvejošanas sacensības.

Tādi nu bija mūsu svētki,skaisti un piepildīti :)

Baiba.

saulux10 saulux10 15. Sep 2011, 10:07

😘 🌷 paldies 😉