Mūsu ģimenīte - iepazīsties!

Mūsu ģimenīte - iepazīsties!

11. Jan 2012, 08:30 mamma27 mamma27

 

Ja pirms gada mēs vēl šķitām maza ģimene, tad tagad jau varu teikt esam standarta ģimene ar diviem bērniem (kaut arī viens vēl ir punča iemītnieks) un runci, kurš atkal ir atgriezies no ilgstošas dzīvošanas pa laukiem.

Tad nu iepazīstieties- mans vīrs Aleksandrs. Negribas jau lielīt, bet labs un atbildīgs  tēvs un vīrs.

 

 

Es, Ilze - šobrīd Adriana un mazā brīnumiņa,kurš aktīvi pierāda sevi spārdoties pa punci, mamma.

 

 

Adrians- gandrīz jau četrus gadus vecs jaunietis ,kurš apmeklē dārziņu, dejo Dzirnu kolektīva mazajā grupiņā un cītīgi mācās būt patstāvīgs. 

 

Minkāns- nu jau pieci gadi vecs runcis, kurš līdz Adriana 6 mēnešu vecumam dzīvojās pie mums, bet tad devās atpūtas braucienā pie omītes. Tagad ir atkal atgriezies un gāž apkārt mūsu māju un pakļaujas Adriana dresūrai.

 

 

Mazais brīnumiņš – šobrīd jau 20.nedēļas veca punča iemītniece.

 

 

Mēs ar vīru esam kopā jau desmit gadus, precējušies  4,5 gadus.

 

 

Domāju, ka esam aktīva ģimene, kas par spīti Latvijas apstākļiem esam palikuši Latvijā un saņēmušies otram bērnam. Jāsaka ļoti daudzi prasīja vai varēsim to atļauties.Bet šoreiz nedomājām par naudu, bet par to ,lai Adrians nebūtu viens. Lai arī kā, uzskatu ,ka ģimenē ir jābūt diviem bērniem. Tas palīdz otram neizaugt par egoistu, māca dalīties un saprast, ka šajā pasaulē nav vienīgais .Protams arī māca izcīnīt savas tiesības un vietu sabiedrībā.

 

 

Domāju,ka par spīti visām grūtībām ,kas ir bijušas un vēl noteikti būs mēs cenšamies saglabāt ģimenes pavardu ,siltumu un savstarpēju cieņu un mīlestību.Kaut arī tas nemaz nav tik viegli tieši šībrīža situācijā.

 

Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs - pirmā kārta var sākties! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!

nosiguldas nosiguldas 11. Jan 2012, 14:43

No sirds apsveicu.