Mēness gaisma, zirgu pajūgi un jauni iemītnieki Zoodārzā

Mēness gaisma, zirgu pajūgi un jauni iemītnieki Zoodārzā

24. Aug 2010, 10:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 4.decembra līdz 17.janvārim Rīgas Zooloģiskais dārzs strādās ilgāk - zoodārza kases būs atvērtas līdz plkst.18, bet aplūkot dzīvniekus gan mēness gaismā, gan mākslīgajā apgaismojumā varēs līdz pat plkst.20, ziņo zoodārza informācijas dienests.

 

Lai Ziemassvētku gaidīšanas laikā Rīgas Zooloģiskais dārzs būtu pieejams ikvienam, šajā laikā no plkst.16 līdz 18 ikviena ieejas biļete maksās vienu latu.

 

Šajā laikā ikviens varēs sasildīties pie ugunskura zoodārza centrā, iedzert karstu tēju vai kafiju, bet tie, kuri vēlēsies, zoodārzu varēs iepazīt, sēžot zirgu pajūgā. Interesentiem, iepriekš piesakot ekskursiju, būs iespēja izstaigāt Ziemassvētku noskaņās tērpto zooloģisko dārzu kopā ar ekskursiju vadītāju.

 

Apmeklētāji Rīgas Zooloģiskajā dārzā varēs aplūkot arī jaundzimušos zoodārza iemītniekus. Pavisam nesen divām pekaru mammām piedzimuši mazuļi, savukārt divās karošknābja ibisu ligzdās mazuļi jau sāk snaikstīt garos knābjus pāri ligzdas malai.

 

Pirmā tikšanās ar zoodārza apmeklētājiem būs arī jaukam un garspalvainam puatu ēzelim vārdā Pinokio, kā arī nesen atvestajam kamieļu zēnam Nisselinskim. Šie abi jaunie zoodārza iemītnieki ziemai ir gatavi, jo ir jau uzaudzējuši vareni garus un pūkainus kažokus.

03. Dec 2009, 17:23

loti interesanti, bus jaaizved meitina, jo vel kaut ka lidz sim neesam bijusas.

03. Dec 2009, 17:09

Bijām pavasarī. Vislabāk atmiņā palikusi pelēkā dzērve, jo viņa bija tik aizkustinoši komunikabla un viņai ar manu meitiņu bija abpusējas simpātijas, varējām vai pusdienu pie tā būra tusēt.
Ziemā savs šarms - laikam būs atkal turp jāaizlaiž.

03. Dec 2009, 13:57

Zoo dārzs mums ir mīļa vieta-pavasarī un vasarā braucam katru mēnesi-mazajiem tur ļoti patīk.Bet patiešām tur ir tik noslēpumaini laba aura...😀

03. Dec 2009, 10:50

intresanta iespēja,bet man jau liekas ka ziema ir grūtāk apskatīt visus dzīvniekus,jo visi saslēpušies savos midzeņos😀