Man ir tik daudz dots- mans dzīves acu raugs- mana meita, kas ir viss manā dzīvē!

Man ir tik daudz dots- mans dzīves acu raugs- mana meita, kas ir viss manā dzīvē!

17. Mar 2011, 15:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Teikšu atklāti, ilgi domāju- pieteikties vai tomēr ne! Jo, pirmkārt, beidzot esmu atradusi darbu- un tagad sēžu un plānoju grafikus, kuru dienu varēšu.... :) Jo mēs zinām mūsdienās darbs ir nu ĻOTI svarīgs... :) Vismaz man.

Tērvetes dabas parkā

Māmiņu klubā piereģistrējos jau sen- vēl grūtniecības laikā, sākotnēji palasīju nedēļas žurnālu un citu noderīgu informāciju- pēcāk no šī portāla teikšu atklāti sāku lēnām atsvešināties...! Kļuvām atkal par "draugiem" pēc MK lielās pastaigas-  pirms tam biju iegājusi iknedēļas jaunumus apskatīties un uzzināju par pastaigu... Man nebija divu domu- zināju droši piedalīšos, ko arī darīju- diemžēl, pastaigas beigas es nesagaidīju, jo kā jau iepriekš minēju- laiks bija ļoti vējains... :) un pāri Lielupes tiltam es tā arī neaizgāju, bet, kopš šis pastaigas, nemanot esmu saaugusi ar MK, dienu no dienas es šai portālā iegriežos.

Ložmetējkalns

Mani sauc Kristīne, esmu nu jau pie trīsdesmit gadus veca jaunā māmiņa- burvīgai gadu un trīs mēnešus vecai meitai Elizabetei. Dzīvoju Jelgavā esmu ar visām saknēm Jelgavniece. Īpaši nekur neesmu citur dzīvojusi, ja nu vienīgi gandrīz desmit gadus atpakaļ skatu uz Alunāna parku nomainīju pret skatu uz Alunāna muzeju.

Sigulda

Es ļoti gribēju savu meitu un ļoti gribēju, lai bērna tēvs ir tieši tas cilvēks, ar kuru pirms bērna dzimšanas bija doma būt kopā, iespējams, visu atlikušo mūžu.

 

Ar bērna tēvu es iepazinos un sāku satikties no 2000.gada, mēs vairākas reizes esam bijuši pašķīrušies un atkal salabuši. Jau pirms bērna dzimšanas bērna tēvs man skaidri un gaiši pateica, ka neiestūrēs ar mani "laulības ostā"- tikai tā dēļ, ka mums būs kopīgs bērns. Mani šīs variants daļēji arī apmierināja.

Ģimenes dienas svinības "Kalnu Būriņos" 2010. gads

Esmu mēģinājusi dzīvot laukos- kopā ar bērna tēvu, piekritīšu noteikti daļēji ir arī mana vaina faktā, ka mūsu attiecības neizveidojās, bet pēc bērna dzimšanas šis cilvēks mainījās pa 360 grādiem.

Elizabete kopā ar krusttēvu

Nezinu- vienu rītu vadzis lūza (tam bija arī pamatots iemesls), paņēmu ratus, somā atceros biju ielikusi divus lācīšus un vienu bodiju, līdzi makā bija tikai kādi 20.00 LVL un bērnam putra arī bija paņemta ceļojuma bundžā, jo nedomāju, ka palikšu Jelgavā. Tas bija 2009.gada 05.jūnijs. 

Iespējams pēcdzemdību depresija... :)

Es kopā ar savu mamma 2007.gads 

Es neturu ļaunu prātu- tieši otrādi, es pati mazliet piespodrinu un vairs necenšos žēlot sevi, ja kādreiz es sev jautāju, par ko man tas- tad tagad es apzinos, ka savu līdzcilvēku mēs veidojam paši.

Mēs spējam normāli komunicēt. Bieži vien kopā izbraucam kādā ekskursijā. Tagad, kad mazajai ir apritējis gads, viņš ir Elizabeti pieskatījis veselu dienu... :)

 

Es ļoti vēlos izveidot labas attiecības gan bērnam ar tēvu, gan tēvam ar bērnu. 

Es ar savu meitu 2009. gads

Pašlaik pati esmu uzsākusi aktīvās darba gaitas, sekojot māmiņu padomam sākumā sarunāju auklīti, kas pieskatīs mazo Elizabeti, bet domājam, ka no jūlija, ja viss izdosies, un es ticu, ka izdosies, mazo sākšu laist bērnu dārzā. 

 

Elizabete jūt, ka mamma vairs nav katru dienu no dienas kopā ar viņu, vakaros mani sagaida mājās ar lielu buču un apskāvienu- tas ir ļoti mīļi... :)

Mammas apsveic mammas

Tā bija viena no manām lielajām vēlēšanām- apsveikt iespēju robežas katru mammu, līdzīgi, kā mēs rīkojām sieviešu dienas apsveikumus ar kartiņām. Būt mātei ir kas īpašs un man gribas, lai katra sieviete to apzinās, jo ar māti viss sākas.

 

Jelgavā esmu iesaistījusies sieviešu organizācija, kur esmu vadītājas vietniece, bet pašai sevi patīk dēvēt par koordinātoru, jo es vairāk uzņemos pasākumu un ideju ģenerēšanu, daļu realizācijas un, protams, informēšanu... :)

 

Vienu brīdi biju arī aktīvi iesaistījusies partijā, jo naivi ticēju un domāju, ka iespējams spēju mainīt pasauli uz labo pusi- patlaban esmu nogājusi nostāk no šīs savas puses. 

Talka 1905.gada kapos

Ļoti nepatīk liekulīgi un divkosīgi cilvēki. Esmu tieša- draugi pie manis jau ir pieraduši- bieži esmu šerpa.

 

Dzīvē esmu daudz ko izmēģinājusi, esmu gājusi Alunāna amatieru teātrī, kā arī jau no skolas gadiem gājusi teātrī, esmu gājusi mākslas skolā, rakstījusi dzeju- kur piedalījos arī dažādos konkursos, esmu bērnībā vienpadsmit gadus gājusi baletā, un vēl daudzas citas nopietnākas un ne tika nopietnas aizraušanās.

Elizabete kopā ar Omi

Viens no maniem hobijiem ir pasākumu organizēšana- draugu lokā veidoju un organizēju tematiskos vakarus ar spēlēm un atrakcijām.

 

Šogad plānoju arī uzsākt kopā ar savu labāko draudzeni privāto uzņēmējdarbību- skatīsimies, kā soksies.

 

Pēc profesijas esmu grāmatvede, lai gan nekad šai profesijā neesmu strādājusi un skaitļi ir mana vājā puse- kāpēc rēķināt galvā, ja ir iespējas izmantot citas palīgierīces.

 

Mana darba pieredze lielākā vai mazākā mērā ir bijusi saistīta ar cilvēkiem. Darbs, kuru nekad nespēšu aizmirst un kurš man ir visvairāk devis, mani izveidojis ir darbs NMC Salons Visiem- šim uzņēmumam esmu daudz parādā, gan par viņu uzticēšanos, gan par ieguldījumu manā apmācībā... 

Man ir tik daudz dots- mans dzīves acu raugs- mana meita, kas ir viss manā dzīvē... Man ir brīnišķiga mamma, kura vienlaikus ir mana labākā draudzene un otrādi es viņas.Man ir ļoti labs brālis, kurš ir arī manas meitas krusttēvs. Kā arī tikai tagad esmu sapratusi, kad man arī ir patiesi labi draugi... :) 

***

Izmanto iespēju arī Tu un piesakies SAVAI DIENAI Māmiņu Klubā, iesūtot īsu pieteikumu, pāris fotogrāfijas šeit!

 

PAŠREIZ PIETEIKUŠIES

 


11.jūnijs - Sandra Ratmeistere (melody)

12.jūnijs - BRĪVDIENĀS ATPŪŠAMIES :)

13.jūnijs - BRĪVDIENĀS ATPŪŠAMIES :)

14.jūnijs - Karina Lapiņa (jordanija)

15.jūnijs - Inese Meistere (imeistere) 

16.jūnijs - portāla Māmiņu Klubs redaktore Kristīne

17.jūnijs - ....

18.jūnijs - ....


 

 

Iesūti savu pieteikumu caur podziņu "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru!"

Pastāsti savu stāstu, pievieno dažas bildes, norādi dienu, kurā vari atbildēt uz jautājumiem, un tālruņa numuru, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar Tevi sazināties!