Mamma , sieva, direktore un vienkārši laimīga sieviete!

Mamma , sieva, direktore un vienkārši laimīga sieviete!

27. Apr 2011, 23:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki! Mnai sauc Aļona Ozjornaja- Kozlova. Esmu mamma, sieva un direktore profesionālai fotogrāfiju un 3D skulptūriņu studijai Studio Bambino.

 

1

Esmu dzimusi Kaļiņingradā, bet būdama vēl pavisam maza kopā ar vecākiem pārcēlos uz dzīvi Latvijā nelielā pilsētā pie jūras- Liepājā.

 

Pēc skolas beigšanas es sāku mācīties Rīgā. Ilgi domāju, kurp doties un par ko kļūt. Galu galā pēc 4 gadu mācībām ieguvu jurista diplomu biznesa augstskolā Turība.

 

Pirmos pāris gadus paralēli studijām piestrādāju modeļu aģentūrā Terri. Un pēdējā kursā sāku strādā starptautiskā transporta uzņēmumā.

 

Es varu teikt, ka loģistika man patiešām patika, tādēļ savā profesijā tā arī neesmu strādājusi, kaut arī zināšanas man ļoti noder līdz šim laikam un es pati lemju par juridiskajiem aspektiem savā firmā.

 

Pēc kāda laika man šķita, ka dzīve ir sakārtota- dzīvoklis Rīgā diplims kabatā, darbs, draugi un bezgalīgas ballītes, teātri, kino, klubi, bet te pēkšņi viena tikšanās radikāli izmainīja visu manu dzīvi.

 

Es biju ielūgta kāzām Liepājā pie paziņas, kur man vajadzēja būt lieciniecei, bet nebija liecinieka. Un te pēkšņi.. es satiku savu nākamo vīru.

 

Tā bija mīlestība no pirmā acu skata, manas smadzenes sāka kust, kāja kļuva stīvas, bet tā kā es sevi ļoti cienu, tad mēģināju neizrādīt, ka viņš man patīk, kaut gan mūsu skatieni jau izteica visu paši par sevi. Mans vīrs bija pārsteigts par manu "debesu" skaistumu, lai gan par to man šaubu nebija :)

 

Protams, viņš mēģināja ar mani iepazīties. Iepazīšanās gaitā uzzinājām, ka mūsu dzimšanas dienas ir pavisam blakus- tikai 3 dienas mūs šķir :)Un arī vārdi ir līdzīgi- Aļona un Artjoms. Tajā vakarā šķiet, ka visi mums teica, ka būsim kopā, bet līdz tam bija priekšā vairāki šķēršļi.

 

2

 

Pirmkārt, aculiecinieki, otrkārt, es dzīvoju Rīgā, bet treškārt..ak, šausmas.. viņš dzīvo Austrālijā!! Viņš ir atbraucis paciemoties tikai uz pāris mēnešiem. Tad viss likās kā neatrisināma problēma. Tajā naktī neiztika arī bez kautiņiem. Tā mēs atrisinājām problēmu nr.1.

 

Bet neiedziļināsimies pagātnē, tagad varu sacīt, ka mums viss ir lieliski. Mēs apprecējāmies 3 gadus atpakaļ, gadu pēc iepazīšanās. Pēc tam pārcēlāmies uz dzīvi Austrālijā, kur mēģināju būt mājsaimniece, bet vīrs kārtoja visas lietas, lai mēs varētu atgriezties Latvijā.

 

3

4

Un pirms gada mēs atgriezāmies- laimīgi un ar mazo Bogdanu uz rokām.

6

Nav zināms, cik ilgi Latvijā mēs paliksim, bet pagaidām man un vīram lietas notiek kā vajag, sakari ar Austrāliju nav pārtraukti un nākotnē plānojam dzīvot saulainajā Brisbenā. Bet pagaidām esam šeit, es iegūstu augstāku izglītību BKI, bet jau pavisam citā sfērā, būšu ekonomists.

Ļoti gribam 3 bērnus, bet tajā pašā laikā gribu sevi realizēt karjerā, mums abiem tas ir būtisks laimes faktors. Tieši tāpēc man šķiet, ka man ir divi bērni. Pirmais- mans mīļais Bogdans, kuram ir jau 2 gadiņi, un otrais- mans projekts Studio Bambino, kuram gads būs tikai decembrī!

 

 

UZDOD SAVU JAUTĀJUMU AĻONAI!

07. Jul 2010, 13:18

Skaistas bildes!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 07. Jul 2010, 11:35

Domāju, ka būs vairāk jautājumu par viņas nodarbošanos, tāpēc liku šādu virsrakstu 😀 tagad jau nomainīju! Varat jautāt gan par viņas dzīvi, gan par nodarbošanos!