Māmiņu Kluba Vecāku skolā notikuši pirmie izlaidumi!

26. May 2010, 08:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušajā nedēļā Māmiņu kluba Topošo vecāku skolu beidza 30 absolventi, kas 4 nedēļas apmeklēja kursus, lai iegūtu vērtīgas zināšanas un sagatavotos dzemdībām. Māmiņu Klubs ir gandarīts par paveikto un uzskata, ka šī Topošo vecāku skola patiešām sagatavo vecākus dzemdībām.

{pic:1}

Kursu absolventus aicinājām dalīties savos iespaidos.

Elīna, Jānis, 29. grūtniecības nedēļa.

 

Elīna: Varu teikt tikai to labāko. Patīk gan atmosfēra, gan vadītāji. Turklāt visas tēmas, kas tiek izrunātas, ir tādas, kas interesē. Manuprāt, vislabākais bija tas, ka vecmāte izstāstīja, kā viss notiks soli pa solim, kā arī parādīja, kā mēs paši sev varam palīdzēt.

Katru reizi uz kursiem braucu ar lielu prieku un zināju, ka nenožēlošu, ka pavadu laiku kursos. Pēc katras nodarbības man bija liela gandarījuma sajūta par iegūtajām zināšanām.

Es ieteiktu arī citiem vecākiem apmeklēt šīs nodarbības!

 

Jānis: Man svarīgākais bija uzzināt, kā palīdzēt meitenei dzemdību laikā. Es ieteiktu ikvienam topošajam vecākam izmantot izdevību un apmeklēt šos kursus, jo šādu informāciju, ko ieguvām kursu laikā, nevar iegūt savstarpējās sarunās starp vecākiem!

Arī tētiem būtu jāapmeklē šīs nodarbības. Nedaudz nožēloju, ka nebiju uz jaundzimušā un krūts zīdīšanas nodarbībām, bet uzskatu, ka visās nodarbībās tiek sniegta informācija, kas ir svarīga gan māmiņai, gan tētim!

 

Vineta, 38.grūtniecības nedēļa.

Es uzskatu, ka šie kursi ir fantastiski! Sevišķi tā informācija, ko stāsta vecmāte Inese Kampuse. Es novēlu visiem topošajiem vecākiem noklausīties šos kursus. Kursos ieguvu noderīgu informāciju un patika, ka viss tiek pasniegts ar zināmu humora devu, kas visu labi sasaistīja kopā un palīdz labāk uztvert šo informāciju.

Es noteikti ieteiktu arī citiem topošajiem vecākiem apmeklēt šos kursus, jo esmu iepriekš apmeklējusi kursus valsts iestādēs, kuros informācija neatsver Māmiņu Kluba vecāku skolā iegūto. Ja ir iespēja, nāciet uz šejieni!

 

Sandra, Emīls, 34. grūtniecības nedēļa.

Par kursiem ir radies labs iespaids, jo šeit var uzzināt daudz jauna. Visvairāk patika un atmiņā ir palikusi pirmā nodarbība un nodarbība par krūts barošanu. Nodarbībās iegūtā informācija ir un būs noderīga un mēs nenožēlojam, ka apmeklējām šos kursus.

Mēs noteikti ieteiktu arī citiem apmeklēt šīs nodarbības!

 

 

Piesakies uz Topošo vecāku skolas nodarbībām!

Esi bērniņa gaidībās un gatavojies dzemdībām? Nāc uz Māmiņu Kluba Topošo vecāku skolas nodarbībām un esi gatava lielajam notikumam!

 

Kursus vada vecmāte Inese Kampusa, neonataloģe Dr. Ieva Tauriņa, psiholoģe Diāna Zande! Kursi notiek Māmiņu Kluba telpās, Rīgā, Vīlandes ielā 1-9. Darba dienās plkst.18.00  -20.00.

 

Bez zināšanām topošie vecāki iegūs arī dažādas dāvanas vairāk kā 70 latu vērtībā no Māmiņu Kluba un dažādiem atbalstītājiem!

Skaties, kādas dāvanas saņems kursu beidzēji!

Māmiņu Kluba Videožurnālus DVD par dzemdībām un jaundzimušo:

{pic:2}

HUGGIES Newborn Starter Kit kasti ar pirmajām autiņbiksītēm jaundzimušajam, mitro salvešu lielo iepakojumu un mīkstām kokvilnas zeķītēm!

{pic:3}

Philips Avent krūts zīdīšanas komplektu:

{pic:4}

Pie citām dāvanām būs arī ievērojams atlaides kupons cilmes šūnu uzglabāšanai no www.nabassaite.lv:

4

Māmiņu kluba lekcijas veidotas pēc principa - mazas grupas un daudz iespēju uzdot individuālus jautājumus speciālistam. Pats galvenais mērķis, lai vecāki uz dzemdībām dotos pēc iespējas sagatavotāki un drošāki par savām spējām un tiesībām.

 

Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!

 

5

Kursus atabalsta:

 

6

 

1
  • Piesakies Māmiņu Kluba Vecāku skolas nodarbībām laicīgi,  aizpildot anketu!

 

  • Kursi notiek pirmdienās no plkst.18:00 - 20:00 Māmiņu Kluba krāsainajā studijā, Rīgā, Vīlandes ielā 1-9, tālr: 67350750

 

  • Kursu maksa: - 15 lati par vienu nodarbību no pāra (kopā 4 nodarbības), ko pabeidzot, saņem zīmogu mātes pasē ar atļauju ģimenes dzemdībām!
Muuna Muuna 13. Oct 2009, 16:27

Man vispār liels prieks, ka Māmiņu klubs kaut ko tādu ir uzsācis. Un jautājums - kur iet topopšo vecāku kursus atkrita tajā brīdī, kad Māmiņu klubs izziņoja pirmās pieteikšanās 😀 Gaidu trešdienu, kad uz pirmo nodarbību iesim arī mēs ar vīru 😀😀😀

13. Oct 2009, 08:42

Apsveicu absolventus! Ar nepacietību gaidu savus noteiktos datumus 😀 😀 😀 😀 😀

12. Oct 2009, 21:45

Apsveicu absolventus! Ceru, tas palīdzēs dzemdībās.
Mēs nākamajā mēnesī arī iesim. Jau nevaram sagaidīt. Labi, ka ir vēl arī grūtnieču dienas. 😀

12. Oct 2009, 18:23

apsveicu..un ticu ka šie kursi šiem absolventiem nāca tikai par labu😀

12. Oct 2009, 16:35

Mīļi sveicieni absolventiem!!!!
😀😀😀

rita123 rita123 12. Oct 2009, 12:58

Sveicu visus absolventus,lai ātri pienāk mirklis,kad tiksieties ar saviem mazajiem brīnumiņiem😀