Māmiņu Kluba redaktore Kristīne Virsnīte gatavojas Eirovīzijas vadīšanai!

Māmiņu Kluba redaktore Kristīne Virsnīte gatavojas Eirovīzijas vadīšanai!

25. Nov 2010, 22:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šajā nedēļas nogalē Ventspils atjaunotajā teātra namā Jūras vārti norisināsies Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa fināls, kurā uzzināsim, kura dziesma Latviju šogad pārstāvēs starptautiskajā dziesmu konkursā Norvēģijā.


Arī šogad Eirovīzijas nacionālo dziesmu konkursu vadīs Kristīne Virsnīte un Uģis Joksts (attēlā), kuri trešdienas pēcpusdienā devās uz tirdzniecības centru Sky &More, kur outletapģērbu veikalā THE|O izvēlējās skatuves tērpus.

 

"Skatuves tērpu izvēlē paļaujos uz stilisti Daci. Man jau maz to apģērbu un liekas, ka tas kreņķis Kristīnei ir lielāks," tā sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst Uģis un piekrīt, ka ar skaistiem skatuves tērpiem uz sava fona ļauj izcelties savai kompanjonei Kristīnei.

 

{smallpic:1}

 

Avots: Mango.lv

 

Novēlēsim Kristīnei jauku vakara vadīšanu un skatīsimies Eirovīzijas nacionālo atlases koncertu jau sestdien! LTV1!

 

Starp citu...

Bukmeikeri Eirovīzijas nacionālās atlases uzvaru prognozē Aishai

 Bukmeikeru kompānija "betsafe.com" šā gada Eirovīzijas nacionālās atlases finālā uzvaru prognozē dziedātājai Aishai, paredzot, ka tieši viņa šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijas starptautiskajā konkursā Norvēģijā, Oslo, aģentūru LETA informēja bukmeikeru uzņēmuma "betsafe.com" pārstāvis Jānis Trēgers.

 

Aisha izpilda Jāņa Lūsēna dziesmu "What for".

{pic:2}

Aishas izredzes tiek lēstas nepilnu 60% apmērā, ko parāda likmes izmaksas koeficients 1.60. Aishas reālākais konkurents ar aptuveni 25% izredzēm un koeficientu 2.50 ir Dons ar Zigmāra Liepiņa skaņdarbu "My Religion is Freedom", bet kā trešā favorītu sarakstā ierindota dziedātāja Kristina Zaharova ar dziesmu "Snow in July".


28. Feb 2010, 12:52

super prieks pa Aishu😀

27. Feb 2010, 01:32

Ja nevadītu Kristīne, būtu jocīgi 😀 ne tā, kā parasti. nevienu dziesmu gan neesmu dzirdējusi, bet koncertu paskatīšos, ja sanāks. es par Eirovīziju vairs īpaši nesajūsminos - nav patiesībā nekā baudāma, komercija viena.

26. Feb 2010, 21:34

Cikos un kurā kanālā šovu varēs redzēt???😀😀😀

26. Feb 2010, 11:24

Man arī pagāsgad patika Trianas parks,bet sogad ja nešaubos viņiem baigi mierīga dziesma!!
Jā tur Tev japiekrīt ka uz lielās skatuves Aishu nevarēs redzēt😃

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Man patika šoreiz pat tas jocīgais Triānas parks, viņiem ir interesants tēls. Aiša diemžēl uz lielās eirovīzijas skatuves pazudīs, tur taču "bābas - monstri" parasti uzstājas! Ukrainietes, turcietes ar milzīgiem šoviem!

26. Feb 2010, 10:30

es pat citu vadītāju nevaru iedomaties,jau pierasts ka eirovīziju vada Kristīne😉
Un pa Aishu jau pagāšgad turēju īkšķus 😀Man viņa patīk!!