Māmiņu Klubā ir vēlējumu koks!

Māmiņu Klubā ir vēlējumu koks!

06. May 2011, 15:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

1 gada pasākums noslēdzies, kārumi izdalīti pa mājām, kur varēs turpināties našķēšanās! Reportāža sekos mazliet vēlāk, bet nu par JAUNU ideju, kuru aizsākām šodien!

 


Māmiņu Klubā ir vēlējumu koks!


Jautāsiet, kas ir vēlējumu koks? Sākšu ar manu ideju. No rīta dodoties uz darbu sapratu, ka gribu viesu grāmatu Māmiņu Klubā, kur ikviens var ierakstīt kaut ko jauku Māmiņu Klubam, pateikt paldies vai vienkārši parakstīties :) Tad nu ar kolēģiem apspriedāmies un secinājām- viesu grāmata kaut kur mētāsies, kaut kur kaut kas var pazust. Tad pēkšņi manā galvā dzima jauna ideja- mums vajag VESELU KOKU!

 

Smejaties? Jā, man arī sākumā tā šķita tiešām dulla ideja, bet, lūk, pasūtījām plkst.10:00 un plkst.15:30 koks bija jau Māmiņu Klubā! Paldies, Sandriņ, ka saliki :) Jā, jā, tas nav īstais koks un nestiepsies garumā, kaut gan ticam, ka ar laiku vajadzēs arvien lielāku vēlējumu koku!

 

Tad nu tā- ikvienam, kas šodien atnāca uz pasākumu, bija jāuzraksta kāds novēlējums, kādas atmiņas par Māmiņu Klubu vai vienkārši jāparakstās! Un tā tapa šīs pēdiņas, simbolizējot mūsu bērnus, mūsu vēlējumu kokā!

 

Skaisti, vai ne?  Tagad ikviens nodarbību apmeklētājs varēs uzrakstīt uz pēdiņas SAVU vēlējumu, SAVU atziņu vai vienkārši parakstīties! Ceram, ka tradīcija tiks turpināta ilgi, ilgi, ilgi...

Bez vēlējumiem

 

Ar vēlējumu pēdiņām

 

Tā mums gāja pasākumā PAVISAM īsos vārdos! Reportāžu skaties jau pavisam drīz ;)

 

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

16. Jul 2010, 11:47

Laba ideja. 😉Man uz kāzām vedējmāte arī uztaisija koku ,no koka zara un viesiem izdalija zelta lapiņas no papīra uztaisītas, kur mums rakstija novēlejumus😉