"Мамин Клуб"  svin 3 gadu jubileju! Daudz laimes!!

"Мамин Клуб" svin 3 gadu jubileju! Daudz laimes!!

07. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūs vieno vārds - MĀMIŅU KLUBS. Mūs vieno mērķis - būt labām, laimīgām, gādīgām māmiņām. Mūs vieno domas par bērniem. Mūs vieno sajūta - mēs pastāvam, jo esam vajadzīgas viena otrai.

 

Esam vajadzīgas kā biedrenes, kam padomu lūgt, kā draudzenes, kam sirdi izkratīt un uz pleca paraudāt. Esam vajadzīgas viena otrai kā vienkārši priecīgas māmiņas, kas smaidot dalās savu bērnu panākumos, piedzīvojumos.

 

Mēs ejam uz priekšu kopīgu mērķu vadītas. Lai arī kādā valodā mērķis tiktu pateikts, svarīgākā ir tā būtība - mīlēt, būt mīlētām mammām saviem bērniem.

 

 

Māmiņu Klubs katrai no mums ir kas cits - vienai padomu krātuve, kādai citai - drošs patvērums, vēl kādai - darba vieta, savukārt, cita to uzdrošinās saukt par mājām. Un tas, ka esam visas vienotas tajos divos mazajos vārdiņos - Māmiņu Klubs, tas vien ļauj pastāvēt, ļauj būt arvien ilgāk un ilgāk.

 


Priecīgu, jautru pastāvēšanu, mīļu kopā būšanu vēlam visām "Мамин Клуб" māmiņām, neizsīkstošus spēka avotus, no kuriem katru dienu padzerties iedvesmu vēlam visiem "Мамин Клуб" rūķiem - darbiniekiem, bez kuriem mīļajām topošajām un esošajām māmiņām dzīvē būtu mazāk to jautro Māmiņu Kluba krāsu, ko allaž redzam Māmiņu Kluba logo.

 

Nesiet vienmēr logo arī turpmāk ar cieņu un godu, ar sajūtu - mēs daram ne tikai labu darbu, bet vienu no labākajiem, noderīgākajiem darbiem, jo mums nav vienaldzīga savas valsts nākotne, kas sākas ar bērniem un viņu mammām!

 

Daudz laimes trešajā dzimšanas dienā!

 

Māmiņu Klubs

maijbite maijbite 07. Feb 2012, 20:13

🌷 🌷 🌷 🎉

07. Feb 2012, 18:28

Miļš sveiciens dzimšanas dienā! 🌷

07. Feb 2012, 11:22

pievienojamies ari mes.......

07. Feb 2012, 06:58

🌷 🌷 🌷