Mai Šoko komplektu un Gotiņu konfekšu izlasi saņem..

Mai Šoko komplektu un Gotiņu konfekšu izlasi saņem..

13. Feb 2012, 20:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs veicis jauno ģimeņu aptauju ar mērķi noskaidrot, kas pamudinātu izšķirties par vēl kādu bērnu ģimenēs un spētu paaugstināt dzimstību. Ieskaties,kurš ir laimējis dāvanu komplektu!

 

Ar aptaujas rezultātiem vari iepazīties šeit: Māmiņu Kluba aptauja: 80 % vecāku nejūt reālu atbalstu no valsts un nejūtas droši radīt vēl kādu bērnu ģimenē!

Bet tagad ķeramies pie apdāvināšanas!

 

Viens no laimētājiem ar e-pastu aprila_brinums@... saņems baltās Mai-Šoko šokolādes kumelīšu skrubi un svētku skrubi ar apelsīnu miziņām un maltām krustnagliņām.

Mai-Šoko ir Latvijā ražoti šokolādes skrubji. Šokolāde ir pamatmasa, nevis piedeva. Mai-Šoko ir Sajūtu Produkts - to ir patīkami uzklāt uz ādas, tas gardi smaržo un padarīs Tevi laimīgāku. Šokolāde arī mitrina ādu un dod ti zīdainu maigumu.

Mai-Šoko skrubju sastāvā ir tikai dabīgas izejvielas – mandarīnu/apelsīnu miziņas, kafija, jūras sāls, kā arī kumelītes, nātru sēklas, pelašķu ziedi, avenes un zemenes.Uzzini vairāk www.mai-soko.lv

 

Savukārt otrs laimētājs ar e-pastu s.p.p.s@... saņems Gotiņu konfekšu asortus! Iepakojumā  piena konfektes “Gotiņa”, “Gotiņa ar riekstiem”, “Gotiņas ar rozīnēm”, “Gotiņa ar saulespuķu sēkliņām”. Uzzini vairāk: www.saldusgotina.lv

Papildus šīm balvām katrs laimētājs saņems ielūgumu uz izstāti "Ražots Baltijā", kā arī žurnālu "Ražots Latvijā".

 

LAI SAŅEMTU BALVAS, UZRAKSIET, LŪDZU,NO ŠIEM E-PASTIEM VĒSTULĪTI UZ KRISTINE@MAMINUKLUBS.LV!

 

Ar šiem  produktiem vairāk varēsiet iepazīties arī izstādes Ražots Baltijā 2011 laikā no 15. – 17. aprīlim Skonto hallē!

www.razotsbaltija.lv

saulux10 saulux10 08. Apr 2011, 19:35

arī😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 08. Apr 2011, 15:10

Nevar jau zinat, varbut tur slepjas ari kads virietis 😀

saulux10 saulux10 08. Apr 2011, 15:00

apsveicu laimīgās 😉