Labdien! :)
Šis ēdiens būs piemērots Lieldienu maltītei, ja neesi olu ēdāja vai arī laikā, kad Lieldienas ir garām, bet vārītu olu ir ļoti daudz.
Piedāvāju viltotu zaķi ar olām + spinātu un ananasu salāti + vārīti kartupeļi.
Viltotajam zaķim ar olām vajadzēs:
400 g maltās gaļas (man bija jaukta cūkgaļa un jaunlopa gaļa); 4 olas (2 vārītas, 2 jēlas); 2 daiviņas ķiploka; ½ neliela sīpola; čili pipariņš (es neliku); sāls, pipari; ķimenes.
Pagatavošanas gaitu skaties šeit:
{fotoblog:4279}
Kamēr kartupeļi vārās
un gaļas cepas
ir laiks gatavot salātus.
Salātu recepti un gatavošanas gaitu skaties šeit:
{fotoblog:4278}
Piebilde: Lai viltotais zaķis cepoties neatveras vaļā, augšpusē jāuzliek biezāku gaļas kārtu. Kad otro reizi šo cepu, tad rezultāts bija šāds:
Vīrs to nosauca par putna ligzdiņu ar olām. :))
~ Stundas laikā pusdienas gatavas. :)
Lai labi garšo! :)
Maija
Lieldienu recepšu konkurss: piedalies un laimē dāvanas!