Lieku Dianatal dzemdību atvieglojošo gēlu manā dzemdību somā!

Lieku Dianatal dzemdību atvieglojošo gēlu manā dzemdību somā!

13. Sep 2011, 15:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mani sauc Elza, esmu topošā māmiņa, kura krāmē ceļasomu uz dzemdībām. Emu grūtniecības laikā bijusi kā ieslēgts putekļu sūcējs, kurš sevī rauj informāciju, kas saistīta ar visu kas jāzina jebkurai jaunajai māmiņai, kādas drēbītes, kādi ādas kopšanas līdzekļi nepieciešami bērniņam.


Kas ir tiešām nepieciešams, un kas ir tikai mārketinga triks. Un daudz ko citu kas saistīts arī, protams, ar dzemdībām, kas man kā dzemdētājai ir svarīgi. Kas ir kontrakcija, kādēļ tā sākas? Kā pamazām dzemdes kakls sāks vērties vaļā un kontrakcijas pastiprināsies, augļūdeņu noplūšana. Kā bērniņš sāks ceļot pa dzemdību ceļiem. Man ir svarīgi to izzināt, lai labāk saprastu šo tā jau nesaprotamo procesu, kuru izjutīšu pirmo reiz. Gatavojos dabīgām, vaginālām dzemdībām, lai arī esmu lietas kursā, kādos gadījumos nepieciešams ķeizargrieziens, dzemdību stimulācija, un anestēzija, aktīvi strādāju gan pie elpošanas vingrinājumiem, gan starpenes muskuļa vingrinājumiem lai maksimāli būtu gatava dzemdēt savu bērniņu dabiski.

 

Kādā no Māmiņu Kluba grūtnieču dienām iepazinos ar Dianatal dzemdību ceļu gēlu. Vecmāte no Jūrmalas slimnīcas smalki izstāstīja visu noderīgo informāciju. Gēls, kas radīts ar mērķi atvieglot vaginālās dzemdības, drošs gan mātei un bērnam, ievērojami mazina plīsuma risku, ievērojami samazina bērniņa izstumšanas fāzi.

 

Fakti skan pietiekami labi, lai padomātu kādēļ gan ne? Lekcijas laikā arī mums bija iespēja uzziest šo gēlu uz rokas un samitrināt to ar ūdeni lai saprastu cik slidens tas kļūst. Nodomāju, ka ar šādam gēlam saskatoties ar augļūdeņiem un kļūstot tik slidenam  mazajam tiešām būtu vieglāk ceļot pa dzemdību ceļiem. Apskatījos sīkāku informāciju par šo gēlu mājas lapā dianatal.lv. Un smalkāk iepazīstoties ar faktiem, un atsauksmēm kļuva skaidrs, ka tas ir tas, ko es vēlos izmantot savās dzemdībās. Interesants fakts šajā mājas lapā arī daži praktiski vingrinājumi grūtniecēm, kas vēlreiz atgādina- dzemdībām ir jāgatavojas.

 

Lieku gēlu savā dzemdību somā. Saka jau tā, kam tu tici, tas arī tev palīdz. Ja tici homeopātijai, tad tā tevi arī izārstē, ja tici omes zaptēm un ķiplokiem, tad tikai tādā veidā tiksi no iesnām vaļā. Bet citiem der tikai antibiotikas, lai tiktu uz kājām.

 

Protams, nedomāju, ka gēls ir brīnumlīdzeklis, kas manas dzemdības padarīs nesāpīgas vai ļoti ātras, noteikti, nē. Es saprotu, ka tas ir mans darbs, plus kā es mācēšu atbrīvoties, plus izelpotas kontrakcijas. Jāklausās un jāuzticas mediķu palīdzībai, un jābalstās uz drauga palīdzīgā pleca! Tie ir tikai daži, bet ļoti svarīgi posmi  lai šis process kļūtu vieglāks.

 

Un  par  vienu ķēdes posmu, manuprāt, varētu kļūt arī Dianatal gēls, kurš man var palīdzēt ātrāk satikties ar manu bērniņu.

 

Vai tā būs kā iecerēts? Pēc kāda laika noteikti ziņošu, kā man gāja dzemdībās, un kādas manas atsauksmes par Dianatal gēlu pēc lielā notikuma!!

 

                                                            Topošā mamma-Elza

Pērc Dianatal® dzemdību atvieglojošo gēlu MK interneta veikalā!

 

PĒRC ŠEIT=>