Kuras no Huggies autiņbiksītēm šobrīd lieto mūsu mazuļi?

Kuras no Huggies autiņbiksītēm šobrīd lieto mūsu mazuļi?

15. Nov 2010, 13:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies autiņbiksītēm ir daudz dažādu veidu un koncepciju - ir ieši jaundzimušajiem, ir standrata, ir biksīšu veida, ir pat naktsbiksītes lielākiem un arī ekonomiskais gals.

 

- Piedalies diskusijā un  uzraksti, kuru no Huggies veidiem šobrīd lieto!

- Pastāsti, kādas labās īpašības esi novērtējusi autiņbiksītēs!

- Kādās dzīves situācijās īpaši ir noderīgas Huggies autiņbiksītes?

25. Feb 2010, 13:09

Mums ļoti patīk Pampers autiņbiksītes!

19. Feb 2010, 14:32

Pārsvarā lietojam Huggies, jau 4. izmērs. Labas, ērtas. Šobrīd gan nopirkām Pampers - akcija 😀

18. Feb 2010, 19:17

Mēs tagad bijām Huggies Walker iecienījuši, - laimējām MK un tad pirmo reizi pamēģinājām - ērti mazajai ,kad jāiet uz podiņa, plāns materiāls un mīsktas...
Tagad būs jāpāriet uz kautko lētāku, jo ar naudiņām ir kā ir.....jātaupa kā vien var.

18. Feb 2010, 18:33

mums jau no dzimšanas Huggies Premium. Vienreiz netikām nopirkt, dabūju Pampers. Biju ļooooti neapmierināta, neizlietoju paku. Nu dikti nepatika, ka nav elastīga tā daļa ap punci, pārāk plati un neērti klipši, !!katru!! apgriezu šaurāku!!
Ar Huggies pāris x bija naktī noplūdes- kad maziņu liku uz sāniem gulēt. Secināju,ka ciešāk jātaisa klipši. Tagad jau lietojam nr.5, nekādu problēmu. Vispār nav bijis iekaisis dupsis vai kas tml 😀

mamma27 mamma27 18. Feb 2010, 16:10

Nu mēs esam jau labu laiku Walker fani😀 Uzvelkam un skrienam.😀) Īpaši labi tas ir tāpēc,ka sākam mācīties iet uz poda. Un parastās autiņbiksītes būtu grūti novilkt un uzvilkt. Manuprāt tas ir labākais izgudrojums,kas var būt. Man patīk viņas,jo ir tādas plānākas nekā citas,nav nekādas smaržas un veikalos ir visu laiku kādas akcijas. Tā ka nesanāk dārgāk par pārējām autiņbiksītēm.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Man varb;ut arī drusku sākumā likās jocīgi, ka pārejot no Newbor un Premium liekas tie Premium citādākas kvalitātes, bet tā vietā mēs lietojām Natural fit, kas man pašai personīgi šķiet vislabākās no šobrīd pieejamām autiņbiksītēm vispār , bet iespējams, arī dārgākās.

Pēc tam pārgājām uz Walkers un nu jau ļoti ilgi lietojam tikai to, nekādu problēmu nekad nav bijis. Es pat ar otro bērnu, kurš ir Huggies bērns, nemaz nezinu, ko nozīmē iekaisis dupsis! Bet es jau arī pati esmu tagad "gudrāka" mamma, nekā ar pirmo..

18. Feb 2010, 12:50

Mans čalis ir iecienījis Walkers vai Natural fit. Lasu un brīnos, ka vispār var būt kaut kādas problēmas. tpu tpu tpu mums viss vienmēr ir bijis vislabākajā kārtībā. Mūsu draugi no Vācijas mums sūdzās, ka tur nevar dabūt huggies un ir ļoti vīlušies. Tā kā mēs esam tādā kā ekskluzīvā statusā 😀.

18. Feb 2010, 12:47

Mēs no paša sākuma lietojam Huggies premium un esam ļoti, ļoti apmierinātas. Dupsis mums neiekaist un ir ļoti ērti un komfortabli.

18. Feb 2010, 11:31

Mums ar autiņbiksītēm sanāca pavisam interesanti. Sākumā lietojām Huggies Premium, lai arī bija reizes, kad laida pāri maliņām. Tad kādu vakaru sagadījās, ka visas aptiekas slēgtas, bet lielveikalā ir tikai Huggies Classic. Nekas cits neatlika kā pirkt, un, ziniet, mums patīk! Turklāt tas sanāk arī lētāk. Walkeri mums ir reizēs, kad jāsteidzas un nav laika skraidīt pa istabu, lai aizlipinātu pamperu, biksītes uzvelc un gatavs! 😀

18. Feb 2010, 10:53

Līdz 3. izmēram lietojām Huggies Premium, taču 4. izmēra pamperi bija ļoti cieti (tiešām kā papīrs), palika sarkanas strīpas uz kājiņām. Arī uzsūkšanas kvalitāte zema. Līdz ar to pamēģinājām Pampers Premium Care - ļoti patīk! Daudz, daudz mīkstāki un ādiņai saudzīgāki!

18. Feb 2010, 10:26

sumene-Alise arī sver tikai 9.kg bet mums 4 izmērs it kā nespiež,viss mazs vakar rāpoja visu dienu un uz vakara pusi nebij nospiestas kājiņas.
Man kau liekas ka 5 izmers mums arī būtu pa lielu😃

18. Feb 2010, 09:53

mēs arī tieši tagad lietojam Natural Fit-Alisei patīk nav ne vainas.
Worker lietojam 4 izmēru,bet nu mums pgaidām nespiež,var būt tapēc ka Alise ir smalciņa!

Bet no draudzenes dzirdēju ka natural Fit pa naktīm slikti uzsūc,bet mums pagaidām pieredze rada pretēju!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

es savējam nu jau kādu pusgadu lietoju Walkers - nekad nav berztas kājiņas, bet mēs tiešām lietojam 5 un 6 izmēru -it kā sanāk pēc kilogramiem par lielu, bet realitātē der!