Ko Tu gribētu, lai Tavs bērns saņem Ziemassvētkos?

07. Sep 2011, 12:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Māmiņu Klubs vēlas noskaidrot kādas dāvanas Jūs vēlētos, lai uzdāvina Jūsu bērniem draugi, radi, paziņas.




Piedalies aptaujā un laimē Huggies autiņbiksītes vai Iļģuciema maiznīcas dāvanu karti 5 latu vērtībā!

 

Lūgums atzīmēt ne vairāk kā 3 atbilžu variantus!

 

Aptauja ilgst līdz 22.novembrim.

 

6
aab aab 22. Nov 2010, 09:46

ar dāvanām ir visādi. visvairāk bērna reakcija ir atkarīga no vecākiem - vai tuvākie ir iemācījuši, ka ne vienmēr lielai dāvanai ir jābūt! mums ir tā, ka vīram ir bērniņš no iepriekšējām attiecībām. kad ir svētki, tad mamma uzreiz konkrēti pasaka, ka tas un tas jādāvina! šeit izpaliek jautājums mums vai mēs to varam atļauties. redz, bērns to grib. arī šogad jau ir noteikts ko dāvināt! es gan neatbalstu šo dāvanu, jo tā ir gana dārga un bērnam ir tāds niķis visu maksimāli ātri saplēst ☹ vēl skumji sirsniņā paliek, kad aizej ciemos, bērnam ir svarīgākas tikai un vienīgi dāvanas, nevis cilvēki! es saprotu, ka mazam bērnam ir grūti iemācīt, ka ne vienmēr dāvanai ir vislielākā nozīme. mēs ar tēti paliekam tie sliktie, jo redz mammīte sadāvina visas krutās mantas, kaut gan pats ir slikti uzvedies! ☹ skumji, ka tā...
kā Jums ir ar mantu plēšanu? mazajam (vīra) ir prasme visu ātri un efektīvi saplēst tā, ka nekas vairs nav lietojams jau nākamajā dienā ☹

21. Nov 2010, 23:35

Pagājušajos Ziemassvetks meita aiz lielās dāvanu kaudzes pazaudēja prieku. Viņa plēsa vaļā dāvanas un ar katru nākamo prieks bija īsaks. Lietas tika krautas kaudzē. Saprotu, ka lielāka vertība ir nopirkt ar kādu kopā varbut dārgāku, nekā kad viņa saņem 10 dāvanas.

21. Nov 2010, 23:31

Man ir tikai lietas ko es negribētu , lai dāvina. Tās ir mīkstās rotaļlietas un bezfunkcionālās smukumlietiņas, ko nolikt plauktā putekļiem. Jo es drīz varēšu atvērt veikalu un tirgot. Bērnam tā pat nav nekādas intereses . Reizi mēnesī , labākajā gadījumā , pastumda no viena kakta uz otru un viss.

Bet visā visumā- galvenais, ka par bērnu ir domāts.

02. Nov 2010, 13:10

Mums ir tā,ka iepriecina viss ko uzdāvina,neko negaidam un nepasūtam.Kad jautā-ko dāvināt,tad man ir vēl grūtāk,jo nevaru pateikt!Tāpēc saku-mīlīši-paši,paši domājat!!!😀

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 11:36

manam dēlam pa ZS būs 3,3 gadi un šogad brauks ar tēti pēc eglītes,pagajusos gados tomēt vēl pa mazu bija.Bet eglīti pušķot gan ir paticis arī iepriekšs.Doma ir arī piparkūkas cept kopā ar dēlu.

02. Nov 2010, 11:05

Īstenībā pats galvenais, ka dāvina jau no sirds un pati labākā dāvana tomēr ir svētku radīšana mazulim un spēja priecāties kopā ar bērnu par katru mazu brīnumiņu.Mēs pieaugušie daudz varam mācīties no bērniem tieši vienkāršumu un neisakāmo prieku par katru jaunu neredzētu lietu un parādību. Es domāju, ka bērna neviltotais prieks par pirmo sniegu ir pats skaistākais , kas var būt redzot bērna prieku. Mēs vecāki līdz ar bērnu kļūstam maziņi un priecājamies kopā ar viņu par katru mazu sasniegumu un skaisto brīnumiņu. Mūs vecākus priecē bērna smiekli un to , ka mēs redzm ka berns ir laimīgs. Bērnam tomēr laimei vajag mazumiņu. Es no bērnības ar lielu prieku atceros, kā kopā arvecākiem spēlējos pa sniegu. Pats jaukākais kas var būt ir atmiņas par kurām atceroties paliek silti. Mūsu uzdevums , ja to tā var teikt ir radīt bērnam svētku sajūtu un skaistas atmiņas vienalga kas ko dāvina un cik tās dāvanas ir vērtīgas naudas izteiksmē. Pati vērtīgākā dāvana ir tā kas nāk no sirds un naudas izteiksmei nav nekādas teikšanas. Dāvinātājam labākā dāvana ir redzēt kā bērns priecājās!!!😉

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 10:47

Nu tā ņemot visi jau zin,ka man ir dēls un patīk viss par un ap mašīnām.Nav jau tā ka sadāvina lelles rozā kleitās.Dzimšanas dienā,jā,prasa ko vajag,bet Ziemassvētkos gan ko var.

02. Nov 2010, 10:36

Taschinka- tāpēc jau var visi radi kopā samesties un uzdāvināt kaut ko? Es jau arī nelienu radu maciņā es pasaku vairākus variantus, kad viņi lūdz ko lai uzdāvina. Rodrigo tomēr ir grūti kaut ko uzdāvināt, jo praktiski viss jau ir. Ko gan bērnam daudz vajag?😀

02. Nov 2010, 10:36

Jā, par tiem mīkstajiem lāčiem piekrītu 😀

02. Nov 2010, 10:33

Tas gadījums ar omi ir vienkārši neaudzināšanas sekas. Nevajag jau aiziet galējībās. Tagad ir grūti laiki un labāk tomēr uzdāvināt ko noderīgu un vajadzīgu nevis 5 vienādus mīkstos lāčus😉 Nevajag jau bērnam likt saprast, ka radi dāvinās to ko viņš noteikti vēlās. Mans dēls vēl ir maziņš un pats nevar pateikt ko vēlās?

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 10:31

Kāpēc es nesaku ko dāvināt,jo nevisi var atļauties to kas ir tik labs un vislabākais.Cits var to ko var un es nemu to par labu un mācu arī dēlam,ka par dāvanu japriecājas.

02. Nov 2010, 10:26

Un vēl jau gadās tā, ka tas, kas šķiet labs vecākiem, bērniem nemaz tik foršs neliekas 😉

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 10:23

mans dēls ir vienmēr priecājies par jebkuru dāvanu,par laimi.

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 10:21

Jā,vislabākā dāvana ir šī svētku sajūta.Situms sirdī,svaigu skuju,siltu piparkūku smarža un radu kopā būšana.

02. Nov 2010, 10:21

Piekrītu taschinkai. Dāvana ir dāvana, lai kāda tā būtu. It īpaši bērnam. Zinu puiku, kam ome, labu gribēdama, uzdāvināja vislabāko iespējamo skrituļošanas ekipējumu, bet viņš sāka histēriski raudāt, ka šitā nav tā dāvana, ko viņš gribēja. Kā jutās ome?

02. Nov 2010, 10:20

Mēs arī pasūtam radiem dāvanas, jo paši prasa ko Rodrigo vēlas lai uzdāvina, tad nu ir jādomā😉

02. Nov 2010, 10:17

Patiesībā, es vēlos savam puikam uzdāvināt Ziemassvētku sajūtu un izveidot kādu tradīciju, kas turpinātos katru gadu. Viņam gan ir tikai 6 mēnesīši, bet zinu, ka tādu dāvanu viņš novērtētu vislabāk.

taschinka taschinka 02. Nov 2010, 10:14

bet patiesībā nekad neko konkrētu negaidu no citiem,tā ir dāvana un lai kāda ta būtu ir jāpriecājas.